<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:43 AM:; P8 T1 J3 m/ X+ P8 `) U

# V, o& j6 q9 b7 g1 o9 |# z/ ^9 ^可能又唔買囉…今晚成晚睇d informat...
5 j  d1 ]. h8 q5 p0 _. \

7 r( ~( H' X, t6 U6 P: \& E咁又係~$ I# r. p$ q2 }: ?
你講得岩ga!!
Originally posted by william303 at 2005-6-27 12:40 AM:7 A* `7 W  V5 e3 T, f4 y
7 H2 `. {/ g, P9 o$ d! I
唉~~~~一敗塗地!(因為同外母打,非輸不可)
: s* R. G5 s& D0 w1 I

% V1 v, L6 p( e/ F$ u咁又係  點都要輸d ga啦
6 p) a% j& l: A$ f9 ?( q& q7 r同外母打,冇辦法啦
Originally posted by william303 at 2005-6-27 00:40:
5 I* l: K  Q- K2 T  C+ C2 C$ {5 Q* I- n' h/ I( F( c
唉~~~~一敗塗地!(因為同外母打,非輸不可)
+ @' D  f  v8 b. n8 O
哈哈…鬼叫你攞咗人地個女咩…
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:43 AM:6 P. I0 E* {0 S" k
. a4 s  C  u) q& Y; P
可能又唔買囉…今晚成晚睇d informat...
1 V- {, t) q9 M3 r
55~~咁就乖啦,父母搵錢好辛苦架,買部平平地既mp3玩住先,遲D自已搵到或者儲蓄到,咪得囉!
hoho你幾大啊??
【icon小偷™】
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:46 AM:
; I4 D2 G1 P1 C- Q- W6 t. i& y7 ?1 y: Y% F. j. k# v0 ?  @  `
哈哈…鬼叫你攞咗人地個女咩…
9 j/ Z0 Q( B: t; O同意
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:43 AM:$ M7 O1 ^( g7 o( K) F& N0 a" V  v
可能又唔買囉…今晚成晚睇d information…想買dell…點知加呢樣加個樣都成四千幾蚊…
# \$ v, z6 o6 V* |
# D* o6 F) J/ J諗諗下可能唔買囉…用屋企錢買d咁貴嘅野好衰女囉…自己仲係學生,用嘅機會都未必多!買部MP3算啦…自己搵錢先買啦…反正電腦呢味野成日變…! e7 x. A" C! O# q1 v
( m/ F+ S  Q8 C! a0 h! `- u
你其實想買黎做咩先﹖有好多人買完翻屋企﹐結果發覺無咩用﹐跟主翻黎REFUND。((我以前做Dick Smith))
Originally posted by twh1110 at 2005-6-27 12:47 AM:: Q# J2 u- Z7 g. t* C
hoho你幾大啊??
! t& r8 Z8 n+ l8 Y6 l! R  B! i
# \, s) u! O7 C* R! N; s% B不夠20
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 00:48:
6 ]" Y0 a* l1 \) y9 B
4 m) p- t# g9 x* }! ?; v0 }你其實想買黎做咩先﹖有好多人買完翻屋企﹐結果發覺無咩用﹐跟主翻黎REFUND。((我以前做Dick Smith))
$ L+ V  \& u/ [, o2 X) q, x6 W你做過dick smith架?澳洲有樣好就係可以refund!1 F, v( f% }! X- I. w

. a6 G4 \6 P  Y+ G$ m: CMainly Mp3...跟住就ebook…movie…internet4 v8 k. `# `! y1 E+ }7 |

( k. w2 z- s+ g  @7 i7 l4 E4 ]- v" t不過後黎諗,我係uni時間唔長…其他時間又係屋企,屋企就用電腦啦…所以都係驚無乜用!
Originally posted by hoho886 at 2005-6-27 12:46 AM:! ~1 M* v, n, W$ D. N
0 ?' ]' e0 @# i3 W" f0 z8 f$ X
; B8 U; a2 Y9 V; `' n3 r
咁又係  點都要輸d ga啦9 U! H7 \$ A6 r- G9 d7 j
同外母打,冇辦法啦
. z- u  \9 t! ~+ |2 I; i
hoho你好呀,第一次同你傾,自我介紹下,我叫威仔,又有人叫威水、阿水、really淫或者係really等等~~~~多D入黎傾計呀,呢度好好玩架,需然有時插唔到咀
# s: M# C8 h; d- @8 j# `5 \( n呢度十分之歡迎你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。