<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 00:57:2 o" c1 z4 C3 N$ }+ z
  f, f# j2 T! }5 f: y
hi will!! 我咪就係囉﹐成日比D廣告吸引﹐上年年尾買左部IPOD之後﹐用左1個月﹐後尾就無好似初初甘成日用﹐終於2個月響EBAY放。
1 Z( B( o* ]# f, c7 {3 N
我打算買mini ipod喎…返學坐車聽!
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:51 AM:1 ?9 v3 V$ T& Y$ O
; f% X3 j+ n8 Y, \4 H* p, s  q1 v% Z
Mainly Mp3...跟住就ebook…movie…internet
- Q7 k; G/ T0 c6 z如果可以插CF 咭就最好﹐又平又大capacity.
Originally posted by twh1110 at 2005-6-27 12:57 AM:
) T$ }. p0 S$ k7 l# t! j' d( A0 R' c6 x  N' {
你都幾多名woo~
9 N; Z- ~" f4 b2 R
係囉,越黎就越多
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:58 AM:: Z+ s7 x$ r- j/ a1 }

' O  Q  t* P* x5 n1 e) u( g我打算買mini ipod喎…返學坐車聽!
( ?  W' }, S1 R# r1 n  W有無諗住考車牌﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 00:55:
7 {  C; ?- K( @' G5 m& Y' h1 n9 o- W
AU$400有找﹐你睇下1字頭過D HP PDA就係你要果D。。。。不過你問下老公仔先啦﹐可能距想你買部high performing D既。。。。男仔貪玩呀麻
1 I- b3 X* m! i6 G, Q; Z  ~! |
關佢乜事?!我自己買野…又唔係佢用…=.="
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:59 AM:
" A7 c7 H& O, d% J  i% u( C
5 U$ |4 D/ ^& B3 T% E& y關佢乜事?!我自己買野…又唔係佢用…=.="
8 y& S5 i3 S. C$ H8 I: Z( d) o9 y3 {
哈哈﹐唔洗甘慶
Originally posted by jublio at 2005-6-27 12:58 AM:; l7 n7 s: A* k  @6 C" V

/ s0 w; k  d" u! L  S/ B/ B) u, U" y我打算買mini ipod喎…返學坐車聽!
$ d" }- }* ?6 Q) w% E$ q% d( }+ C, \
mini ipod我以前都諗過,最後放棄左,最後買左東芝
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 00:59:- K' g. c8 T" b  E& A. Z
. q8 ^& ^$ r1 W0 r2 F8 m& ?  G
有無諗住考車牌﹖
, X$ L& P! J3 K& d考咗啦…可以換full牌添啦…不過無車咋嘛…
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:00 AM:( W! C5 n4 w  l' X

9 P" m- i0 ^7 `5 I考咗啦…可以換full牌添啦…不過無車咋嘛…
; e" B* C3 x* r' m5 h
老公仔渣車﹖
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:00 AM:
4 z- n4 i* {% b  z1 L) b/ e: S" b& d) e/ ~4 l
考咗啦…可以換full牌添啦…不過無車咋嘛…
1 F6 [' t  Q7 @, R) L% [, I我有車無牌,都驚架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。