<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:28 AM:8 I1 V% R5 q$ J2 p  b# G6 F
) x; ^6 b3 d& s5 y2 o3 A
衰鬼…又影得幾靚喎…1 O5 b' y3 ]0 Q8 }
我得日抖個d…
+ s. }1 y$ E  o% l% n8 x2 _) O( s- b+ |5 X1 m7 @9 A' h
[ Last edited by jublio on 2005-6-27 at 01:30 AM ]
, G/ F4 j9 |9 y+ T: m
尼張雁奏影。。。我都淨係去過一次。。。因為果到咩都無
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:31 AM:
& K5 t$ W- |0 L/ J, ~/ |, Q2 I% U! T* F2 W4 [' i9 e( E
出個街都帶腳架…有d煩…
& Z2 {7 Z- n' [" w2 Y" o所以咪渣車囉。。。。都係夜景先要既姐。。。。日光日白唔需要
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:33:. c# t; g' N. p& [) l
) S1 O& e- c4 x0 e, `! G
尼張雁奏影。。。我都淨係去過一次。。。因為果到咩都無
1 q' ?7 v$ [, O+ K! s  Z9 Z
無錯…行到鬼死咁遠…唔係朋友黎都唔去個度呀…
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:35 AM:
2 z$ e" Y' i& p$ R2 {! x9 o6 l7 `" q; d1 \. ?+ H8 i$ c
無錯…行到鬼死咁遠…唔係朋友黎都唔去個度呀…
) s9 _$ F: o" d3 S# G+ {/ }要靚景﹐MANLY山上都好正﹐成個太平洋在你腳下
我識得D OVERSEAS STUDENTS去地方仲多過我呀﹐周圍捐
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:33:# `+ @% _0 \2 @7 ?4 e: A0 m

( {- z0 [: u' G6 r: {* n; S/ P所以咪渣車囉。。。。都係夜景先要既姐。。。。日光日白唔需要
/ H8 r" K; O; X1 P8 ]8 b
夜景好難影得靚…) `2 M; Y& M" u: D
個QVB影成咁…少少蒙…

103_0373 (Small).JPG

103_0373 (Small).JPG (55.3 KB)
640 x 480 PIXEL下載

Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:36:8 r) l. u* q( l# U- O

& [: E2 n& ^: L# r要靚景﹐MANLY山上都好正﹐成個太平洋在你腳下
1 r( i. a; S# x! K+ {, e5 x
你指酒店學校個度?
Originally posted by vivienna at 2005-6-27 01:37:4 I. o$ X6 k" {6 ~! r$ k0 ^
我識得D OVERSEAS STUDENTS去地方仲多過我呀﹐周圍捐
$ M+ v: |$ c8 d可能個個覺得新鮮卦…而且讀完就走…梗係把握時間去地方啦…
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:38 AM:
) H) R1 n* k; B' b6 ~( z5 M/ {3 s' ?! \6 u0 v, ?: g; g1 Y
夜景好難影得靚…8 l5 S. v3 |$ E, T5 A
個QVB影成咁…少少蒙…
' x/ Q' p6 j+ u/ Z係咪你影架﹐如果係就幾好播﹐動感與靜態﹐好正。努力。
Originally posted by jublio at 2005-6-27 01:39 AM:, _% I4 `1 u/ X0 U

3 g" \3 o/ a8 ^8 h- n你指酒店學校個度?
" ~7 p. w, t+ c0 \6 l. J3 Q唔係呀。。。。0 Q+ }4 l* t& N$ j5 X+ r3 U4 j
係響個海灘左面條路一直上。。。如果你有MAP﹐你都會睇到個CLIFF。。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。