<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 垃x的香港足球隊半場竟..........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-2-2 06:25 PM:

係呀~不過就算搞左都未必有好多人知,因為宣傳根本不足...........
其實係香港搞一間大型足球學校真係咁難咩........
我覺得難在係d學生的投入
佢地可能覺得係屋企打機仲好過出去打波!
而且家庭都會好大問題
最好e d 學校會好似外國咁, 覺得佢有潛質, 請佢去球會做學徒,
就算冇$$ ge, 做少少津貼都可以丫...
一來可以幫助貧窮的細路去踢波
二來可以吸引而家咁市儈的細路....
Originally posted by abc123aa at 2006-2-2 11:35 PM:

其實踢波都係做運動既一種呀,冇話踢得多就唔會高或者比人矮,其實都要睇返你父母既基因同你郁得多唔多,只不過係踢波隻腳粗d啫
如果矮ge咪打下籃球low,冇人話吾可以又打籃球又踢波嫁麻...
Originally posted by abc123aa at 2006-2-2 06:27 PM:

講真,香港足運要搞返好真係幾難.......
本地波直播的問題, 可以睇返呢個小民意調查
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... C%E5%9C%B0%E6%B3%A2
Originally posted by brightman at 2006-2-2 05:11 PM:

香港足總對香港足球發展真係做得...
康生同黎祥件事, 據稱黎祥不滿某幾名前鋒走動不足, 無法牽制對方防線氶制造機會, 因此佢出勤力o既兼職前鋒黃鎮宇都唔出另外兩位行行企企o既前鋒, 但係康生就唔知, 以為出個正宗前鋒就會制造好多入球, 因此批評黎祥不懂排陣同埋偏怛黃鎮宇
Originally posted by au212001 at 2006-2-2 11:36 PM:

我覺得難在係d學生的投入
佢地可能...
同意
摺吧啦
Originally posted by au212001 at 2006-2-2 11:39 PM:

如果矮ge咪打下籃球low,冇人話吾可以又打籃球又踢波嫁麻...
唔係個個都鍾意打籃球嫁嘛,其實跳繩都得~
摺吧啦
Originally posted by 龍九州 at 2006-2-1 19:02:
中國香港0:2克羅地亞

[ Last edited by brightlee on 2006-2-1 at 11:26 PM ]
對高幾班波半場輸2粒有冇咁奇? 曼聯咪仲衰, 對布力般半場輸1:3, 咪仲垃圾?:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 垃x的香港足球隊半場竟..........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。