<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » WTF....又講四川地震....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-6-1 23:54:* v. L. k1 {7 c* X1 a) l
# ]$ R' G! _0 P$ t1 V7 h1 W

) r' I+ K" v# N, Y; n. p你呢 ?? 八婆
8 c  w$ _7 l% m$ |, [唔係我將一場批鬥化成你嘅棟篤笑,
0 R) I/ y! u2 V8 Y) r你聽日响維基就俾人i開file.
  q! l6 Y, q" V7 V" s! T( I* x7 \7 E2 [7 I" }8 y( \' C- v
唔好以為我幫你,只係唔想老毛預言成真,十年八年鬧一次文革.
9 K' a- ]) u8 L% ?% Z
1 w; U- F! L- Q  N' L3 t香港依家十天半月鬧一次文革.
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:03 AM:
% o: W9 ^# n8 A0 q9 o* R8 _3 I( y) M/ y, P" n9 Q
唔係我將一場批鬥化成你嘅棟篤笑,
, e2 o. d$ i7 b/ g" Y& E你聽日响維基就俾人i開file.) A# F" b* Q% Z
) h, Z5 ]5 A) l; f
唔好以為我幫你,只係唔想老毛預言成真,十年八年鬧一次文革.
  Q! E( n$ U+ w; M
  l  {9 G% c" V: }/ {( d5 P香港依家十天半月鬧一次文革.
, W: z$ ]6 T% l+ Y, p

/ r  P) r' O/ |8 x) Y莫非你想開我嘅file ???7 Z# h( c5 ~- A& p& V' x" A4 F: K

/ y# M4 Q; q9 E2 w再講,& m0 U5 J0 j& n
你除左同我嘈之外,幫過我d咩 ??
5 k, x) G% @4 ~, W4 X
' E- ^6 ?( A5 `: z+ `2 c% S* l文革都係言論自由嘅一種...- ?" g( V8 Z3 }
只係激進d啫....! I# i! K! L8 _1 j1 S: ~
你唔鐘意咪唔好出聲囉
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:06:
0 i4 e: _- ]  R% r- n8 N8 U: x3 B

) J/ a) c% Y7 ~( i; Q4 I6 N8 W) F. F莫非你想開我嘅file ???& y. [- ~7 d: ^

5 q6 H9 g( m5 E( n+ ]$ V$ L: b...
2 }! H7 g8 F6 J5 u- o$ N1 F文革都係言論自由嘅一種???' Y1 ^+ P& O* t4 E& X
你..........
! K/ U# k7 {) i+ B1 U
3 c; Y2 E7 F+ I4 {* f文革係只要思想不同,就會被揪出來凌辱其精神肉體,不當眾悔過會被私刑虐殺.* L: @$ H* D. B& G! N0 j3 {2 L
文革中死人無數,凶手亦無數,不過凶手已混在人群中,他們教出來的子孫就是今日你的同胞.
我想睇鏘鏗...
靚仔娛
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:12 AM:
( W8 B6 t( j& Y7 Z文革都係言論自由嘅一種???
7 b4 A- i' E& g; D$ O1 Y, i1 t你..........
' y6 k- M& Q+ j" @+ _# H
% S; }# I/ j9 E文革係只要思想不同,就會被揪出來凌辱其精神肉體,不當眾悔過會被私刑虐殺.
1 d4 u: G/ T; m文革中死人無數,凶手亦無數,不過凶手已混在人群中,他們教出來的子孫就是今日你的同胞. ( V" i% R8 N1 D# @7 Q3 P9 @) Y
+ d. H, o7 E; k) W% M0 M) ~
0 B9 i; t$ R( Y3 i) d
  `2 M3 Q3 l' ?) V- a" D所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:16:/ w9 E5 p9 `$ A) A: P& I
# V6 {" L# P8 Q/ F$ X; R

% U6 G# R1 ^& v# r" W  ~所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
& a1 q5 `: m! z! b文革係禁絕言論自由,清除異己嘅屠殺.
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 12:16 AM:' g/ f% R6 n( u3 F
! v* F3 R; `+ R. {
9 m5 p( Z* u  b  \6 r6 K2 R2 ~! j' m4 T
所以我咪話文革係激進嘅言論自由囉
& a5 J9 U) }& s0 z
. m" S" P: p$ N5 G! Q. `% _/ `+ f# \# N
早Dsleep la7 Q  R/ j- S) T0 y
7 n9 ?" A* n: q; p- J& D$ ^4 b

3 D/ y7 ?, |( c! z1 T/ m. u文革有言論自由?- K) q/ }- _# }3 M4 _% a
你咁講,2 H* r4 j8 K+ S, b+ `7 M( V' ]9 _
等於話杯咖啡入面,有幾片檸檬一樣咁搞笑  ~' N6 N( o- O3 \  g9 C# |% Y3 G

0 m" [3 I  o) d: t' h我真係投晒降
起碼比人講得野呀...
, E1 ]- j7 F/ L, M4 s你可以批鬥我,我都可以批鬥你 !!!
* G, K# t. l0 L
$ I' B0 a( }! j5 M' o$ D雖然唔比人罵毛澤東,0 l' B8 u! A. c
但最少比人支持毛澤東喎...., R3 n9 B+ \" r/ h
7 |( q+ y9 W$ \/ c
咁...咁都算係言論自由掛...3 G5 A6 [; g+ s& G0 Z

% U  g5 x# }0 |7 vp.s.自己都覺得自己講得牽強,不過無計,為左同QuiGonJinn嘈....死都要撐落去...
Originally posted by jen01 at 2008-6-2 00:33:
# S1 Z) d) a+ L* o/ Y* Q. w起碼比人講得野呀...9 b( }' d" b- |8 A. g2 o  K
你可以批鬥我,...
& X" U5 b& E. ~6 N3 U; a執返你把軟槍,返去練廿年都仲有機會~
0 a1 J6 _8 C, x$ @8 d同我撐?!!
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-2 12:44 AM:% d2 h0 f' K/ m  n  C

R) j1 y2 B3 ~執返你把軟槍,返去練廿年都仲有機會~7 Y4 j$ g" g/ Y# U9 Y6 [9 N
同我撐?!!
/ d" p3 d3 S$ K8 E8 @1 T) v5 {  d3 a. Q( Z" `
係喎...你好似無槍咖喎
) v! O  X8 W( v1 |( Y. Z6 W8 z: S
7 X! Z: u% ?4 `) w送把比你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » WTF....又講四川地震....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。