<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
$ i; {1 c$ O7 S  c' l0 C咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???. T" e. j6 x! l! k( ^* x
e_e 發表於 2010-2-12 04:07 PM
& F  a  O0 r* E; P
haha高難度9 Y9 n! w- I7 [( w* [( o) x* X
不過相信vv做得到 ~~~~~~
; l8 K# T4 g) T; V) J
haha高難度+ W9 z1 X4 D  O0 c+ q2 m8 T% i" ^
不過相信vv做得到 ~~~~~~
+ `5 l4 I- X. V# S( A; o; i中國心 發表於 2010-2-12 04:11 PM
" q) ?: g) l+ R2 z: [7 t閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
5 e3 f# y. c: D
閣下唔通睇左 "援膠女郎" ???! P5 a% B' {: \4 ~
e_e 發表於 2010-2-12 04:20 PM
乜東西?
死人vv唔理人 ...
死人vv唔理人 ...   y! H; T5 r" R8 Y* _# j1 H( c- Z
e_e 發表於 2010-2-13 03:32 PM
唔好喊, 我叫ella餵你食包包

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
唔好喊, 我叫ella餵你食包包
. v/ |" t5 F& y5 t* F3 ^3 b$ R8 _vbvb 發表於 2010-2-13 03:40 PM
1 z  S! D8 X& j2 D4 @1 V; |佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
  F; y/ N" \; M5 l8 g7 K佢e+可以休息下 ...% z/ @  y; ^. [

8 j1 u; I) `. \) s' M) p# q3 N' T7 n我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻 ( e, i4 i& i* h/ R, I. G3 g
(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)
: r% H0 H' l, g, }9 Y# V; A" i或者青春無敵 : gem 利是妹
. Q  h$ E* m- [" ^' Q6 v3 S6 H, T, g佢餵咩我飽??? 我唔係冰 , 亦無受傷 , 加上前排睇佢睇太多 ,
4 b# N  Y+ Y" l佢e+可以休息下 ...% s1 F7 o2 a) B
& |; {3 v6 e) t' u8 h
我e+要d有味成熟女性 , 如 : 姚樂怡 謝人妻 5 I* g7 ]( _, p1 ]' `/ \
(av既就友崎亞希 小池繪美子 椿美羚 野宮凜子)$ J: ^0 {; \  V0 N* s& M
或者青春無敵 : gem 利是妹:d ...) s7 F1 ]/ f' C+ @
e_e 發表於 2010-2-13 03:52 PM
: c4 H  w: w( u  x8 e
廣東話  包包= tits = 波波
! W. W8 @, @- j$ H你係台灣人唔怪得唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
77# vbvb
, l; {3 Y4 Y* N* m' i" D# r/ I/ P包包
本帖最後由 TriSzeKi 於 2010-2-14 01:43 AM 編輯 , I" ?! Z% f0 t" T; P

0 ]+ z* D! i: Q- i/ I2 F" h
# i2 o) _  _* f$ u% ~蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...; i4 _( E( y8 }
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
2 U5 i/ K3 m' w% c& |% d: b+ F朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...6 |) h1 ?+ {% l- c7 B
e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
* O3 p0 v( _0 T! L" q$ _. r
  _% u* H/ p" q; c5 {咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~
我 愛 Tri 家,  Tri 家 愛 SzeKi
) u9 v! o  a  Q7 r" K8 ]) V  m- l
/ e/ [. K1 C$ s- O2 U3 \5 I6 w1 J7 f咁我呢? 思琦妺吾失禮你瓜, 要純情有sexy, 要sexy有純情, 要可愛有內涵 , 要內涵有可愛, 要fans有fans~~
( W6 ~. j7 j7 p, a: U6 HTriSzeKi 發表於 2010-2-14 01:40 AM
總覺得ck點扮都係似妹仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。