<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
當然!其實好多人都係三餐都要憂!佢都唔例外!因為佢情願賺開眉粥,都不吃愁眉飯!
! z+ \1 Q: n4 D6 Zgoodnicelady 發表於 2010-7-16 01:02 AM
. _' X* h1 Y* \
- Q0 B+ }7 ^( w7 _% s) L
乜姐姐您吾係聽朝做手術?仲掛住開眉乜愁眉物
! T8 s: U2 J1 X* N
- z, w  [& B5 z/ ^4 C# w6 [3 M- M
乜姐姐您吾係聽朝做手術?仲掛住開眉乜愁眉物2 X1 R4 c& w8 n# ^* m
月亮說 發表於 2010-7-16 02:33 AM
我昨日做完出埋院啦!仲痛緊呢!
我昨日做完出埋院啦!仲痛緊呢!9 Q8 M$ r. B+ [
goodnicelady 發表於 2010-7-16 02:37 AM
# L2 @3 o* {. M6 @) F
" O9 W% V' `1 D/ ^" O你屋企咁噪,吾响醫院休多兩曰,一定是您掛住我地,而醫院吾比您上26fun呢
' m2 q* Y- K' q) ~6 L: h( ]7 T& N; I$ t
你屋企咁噪,吾响醫院休多兩曰,一定是您掛住我地,而醫院吾比您上26fun呢+ Q! G: l$ c& T; ~" U
月亮說 發表於 2010-7-16 02:48 AM
係呀!佢地仲未瞓開著電腦睇電影!所以嘈到我無得瞓!醫院是政府的,不是我話住幾多日就幾多日,因為我都不嚴重!掛就真係掛住你地!醫院都無電腦比我地用!
係呀!佢地仲未瞓開著電腦睇電影!所以嘈到我無得瞓!醫院是政府的,不是我話住幾多日就幾多日,因為我都不嚴重!掛就真係掛住你地!醫院都無電腦比我地用! ...
, A+ a9 n1 d0 K: Y7 n4 H6 @- Hgoodnicelady 發表於 2010-7-16 02:53 AM
0 H$ W( H6 c( U$ N8 {# {8 L! r" w7 b1 C& f
做完手術就千萬不要吃芒果、您想食乜就出聲叫自由神買比您食就得架啦
( U% R- G3 T' J

0 L' v* m0 o' N3 @做完手術就千萬不要吃芒果、您想食乜就出聲叫自由神買比您食就得架啦- G5 l: \! [3 e) g
月亮說 發表於 2010-7-16 03:09 AM
傻妹!自由神不是我工人呀!你又知芒果不食得﹖
傻妹!自由神不是我工人呀!你又知芒果不食得﹖$ `( r) Q" w: ^2 F/ |) E- H# h0 b
goodnicelady 發表於 2010-7-16 03:13 AM
  R+ ?7 l3 A7 _8 h: c* v% Z% N
, x( Y8 r+ ]  Q! u' ]. i
咁你夠吾係依家在你家開大電視的的工人,你又咁關心佢地
- h# [* U6 ~" I1 s1 @# a
7 I9 e- Z% i  z0 l/ d咁你夠吾係依家在你家開大電視的的工人,你又咁關心佢地- T) `7 x4 {% g7 O) D; p/ G# D
月亮說 發表於 2010-7-16 03:26 AM
佢地不是開大電視!而是開電腦pps睇電影!!對得佢地耐總有點感情!好似契仔契女咁!關心人是不會損失的!只會愈關愈開心啊! 你為何咁夜都不瞓﹖我試吓再瞓咯!
佢地不是開大電視!而是開電腦pps睇電影!!對得佢地耐總有點感情!好似契仔契女咁!關心人是不會損失的!只會愈關愈開心啊! 你為何咁夜都不瞓﹖我試吓再瞓咯! ...8 j7 |8 `  Z+ W- @# I
goodnicelady 發表於 2010-7-16 03:35 AM
. s+ v. M. Z- ~" B
/ Q  _& l; s+ U) r1 p
咁自由神對您的應該都是一樣,何來工人呢
so beautiful
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。