<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
( w* `9 z$ y" W" `8 n, C' P

( n' `/ z; H' u, D1 m% }而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應, 1 S9 L) p6 z/ d$ m6 D8 z
如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人" |) e# Y$ L7 f3 g; M* x$ W: j  z
andyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
  A+ n2 X1 E' g+ w2 ^. @' c

7 {4 S! B* u, u- }8 y: n6 e( c/ C, N& Z$ I' ]0 z! d" f: L: \
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
# q4 c: {( D2 J. o# Q1 w7 w9 L
* m5 Y3 q  d4 w: y6 c0 k0 i9 R9 E, ?" N4 o6 u. a
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   ) y" X  C) I. D/ O
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
$ J9 Z" [+ G' r4 L
- A0 F9 m+ |: E4 r. Q5 h哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 ( O; j' E2 I# \# N/ j- I9 [/ S) J

5 w6 V8 q1 `9 l* d4 _你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
2 [+ z$ W- p6 u  F; f2 m3 z1 t9 k
+ t; c, |/ T9 R3 J
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
7 F0 s2 y: D# t& D
' c& L' E4 d) @: J你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...! `. d( T. n( E* q2 Y& N& ~
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
( m6 U. r5 o% V
! k% d3 v) t/ @1 f3 ^: M既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
! m9 B* P1 w1 l: O
( S  x$ l6 {' c' C* c& I+ I
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
/ h2 H5 @& ?3 l4 b* l# H1 k" `: c: a
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...5 o/ Q1 w8 X/ z% r" |
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
* w7 n4 k) L# A. N
唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?/ b. b  B! W/ h1 P' d) |8 O
正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?9 m( F- S$ A3 Q+ x
我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 11:54 AM 編輯 2 l! ?) V2 m$ b8 x; u, c  Y4 ^: d7 @; s

% j. E4 r- _3 N6 i/ C1 X4 x
# A" }# q' f, B1 |, K# i0 D' u8 H  r' C; D8 w& P
既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?    5 o$ |) D( A3 v* c
KNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
! b1 f2 Y" h* X9 g* ]
4 |( E* V! m3 b( Y我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦
4 g/ z: N2 @/ S3 l) G  {' S9 Khttp://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html: C& x5 |% s" q( R( A3 z

6 F8 F6 O, V; Q; h9 z我跟邊個賭呢?打狗棒?
: X' m& k# V7 \# B/ L5 {而家是你及其他版友唔信佢吧?/ A$ ~% _' e# @* i3 q0 T: |
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:
- f5 H7 P3 e# ]9 V「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」
# ?( Y1 n8 U; R  f( p我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?$ @# K4 T' c) k
如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
5 D. I( Q& \: y2 D* J( ~9 K
( i) ?7 {6 J! T! w- m
* L0 V/ J0 g  l7 W) s4 z唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   3 x4 V: Q* r& U# F
KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
. w1 j6 }& K5 |( r2 Z& e
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,+ J' Y" Q" Z+ N8 H4 N8 M
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
. X$ D0 i; ]7 S: d- Q, U0 ~
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
% K" h/ M5 q4 ?% c& y) r9 C! E遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
. |0 [, d3 h) W% C: @5 M打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
2 R# i- _, O" {1 ], u' {6 f6 [0 o& [6 o9 O( y4 u
你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
/ Z3 z1 E0 t, _4 o4 @
. d6 i$ h" I3 R3 D4 Z" \/ ^
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦   ?4 z/ d; [5 ?( P3 B( C, B7 i
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
3 G! q8 t) J) D9 k$ e* Z- F0 M! u& x% h1 I
我跟邊個賭呢?打狗棒?. p* d% i9 ?* m8 e# a7 N
而家是你及其他版友唔信佢吧?5 D/ V1 G7 B- x; W8 ]# H
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...3 T5 `# x8 k$ h  ~! k: m
andyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
/ ], q( t. [6 `; O/ {. ]

! B  m8 {' Z+ t9 p- r我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  7 P5 e2 b3 e- h  [! R! j4 B8 v

E) C) g* R1 L% a! |+ S# w6 X0 T上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
" d: V' O& U+ Y/ d+ z# r4 p5 ]* n
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,4 n$ ?+ v1 n1 Y' l- ]5 p: |
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!! S8 ^2 x8 f' c5 e
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
* U0 p1 q" `3 O- l  N/ j$ f閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,
8 \1 \2 X- A8 [( T4 T% Y你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

Z/ F: J. M' I' x
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
: |8 \8 N6 M, V% ~遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!3 Y9 ?6 S+ H: h7 |
打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
2 T" U& A+ e: Q  c: v/ r# E1 W
! O+ V$ b7 O$ G$ |" R0 d$ y哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。