<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv
+ p6 @3 C% h9 H$ j2 Y! S0 \2 w3 b( R# W0 b( R* U( y& i) B
[餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀.
" u, Y0 G6 a% a: V( Zbobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
: u7 _: z. M8 P  E; K3 V
- F, L# T* ?0 H( u' M& c+ p
唔彩奶3600渺
0 u) d1 x! j' V  L1 I
( ~* I: `  V0 E+ g6 K) _
唔彩奶3600渺 7 I; V! i* r3 j6 x7 [
vv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
5 N/ ~; w9 y/ K* N/ }& c

4 {; V$ c% Z- V5 A[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
' j! Z, |& u9 M! A
, f# t% z* X! c0 @2 I: k' R
7 h; R% |9 a  R  Z
: z' ~# j8 n0 K, C/ f3 S
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
* P" ?2 w" w! X+ n' {. I1 H7 Fbobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
. E3 ~# E4 g9 a$ J/ W+ E尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv
' M/ u9 a) f: W7 I4 N0 R5 z  V/ X% `
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv ; K/ Q& A3 C3 h' u' K- o8 T
( S3 j' V% D( o5 S0 J3 L
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
5 ?* W; z% t2 y) g  E  o  J3 N! {bobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
5 Q+ |4 M- i6 x; T. g  w% z) s, Z/ Q7 w4 D
' p( V( a: T5 }+ W
果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv 5 Y3 {6 L/ m5 C$ m& Q; D
2 I- U) x' M0 a. P3 @/ a: d
easy汁 = 奶汁

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:42 PM 編輯 . J. U% q4 j! G( E
# z8 n! p, Y* ]- H3 q
75# vv1668vv
( }  j2 [* b* H. T
: w' q: ]$ s8 i( w$ y/ s( eeasy汁 = 奶汁
* s0 d/ c9 j8 i2 i+ Tbobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
- d" `& E$ ?' I) t+ `/ U+ ]" \3 ~) p  l4 s
喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv
9 l4 N* `3 m% r+ F" f- b( ?5 `( U. q3 Y  \' S  u1 S, e- R
樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv
$ E0 v% F& g- A: x" K" z
( @8 |- D- U  B7 q/ P樹水, I楝盧喎.
, H- ~% B7 j9 f# i* z! n7 V, j( F0 Nbobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
7 L7 k+ k" j7 L+ y3 O6 T

0 _, ]* Q; N% |0 m( M  W嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv ' n3 Y/ w8 ?" F; p. y. v3 L
9 z2 @8 V% f* u& A
嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。