<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stone86 at 2005-7-2 11:27 AM:8 c. n* R5 B. p( Q- d
我都唔知邊個算係我朋友8 T0 n0 U: a2 N
不如識得我,就出來同我相認啦
  |. e( j" I, b) s' P' f, c% v1 j. {% q% {3 _4 H
唔該
6 x! h' J% v' e5 q1 ^
你個死仔~~~~~你咁講即係唔當我係朋友啦!
Originally posted by 腳指o at 2005-02-01 04:56:! s$ I. ~' \3 K- x9 y$ j: U8 W
唔知點解英文名好似好難記咁5 d/ A+ C/ F2 |# _! ]+ F
我英文超屎
' `* [* c- A& P( u. o
' r& L  F7 [" e& _: m. M來這裏2 {7 ~, G, _* J) H: C
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=52654&fpage=19 e. |) [4 S" i
26fun teach 英文
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-26 02:25 PM:
! M% E' r8 l# p+ l0 I4 i
" p& P) d8 W1 q3 _被違忘的人.... =.="
9 ^; J1 _( j# F2 X! Usorry 啊。。。。。。。。8 {6 {( ~! m/ B) c
我都话过我有青年痴呆症啦.............
- m+ R- d) g0 s: y+ i2 Zsorry a.........sorry a.........sorry a
Originally posted by william303 at 2005-7-2 06:21 PM:
+ J: `, h$ i8 h$ U) u9 a; Z' b) O( t& ^6 U# q
你個死仔~~~~~你咁講即係唔當我係朋友啦!
9 N# E1 [9 O" |. A( X* x/ B
) ~3 S/ I" h! e0 F
: ~) c5 W5 J* ~8 i
威仔5 \- ]* K0 z; d
你識得,咁咪我朋友囉
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by mingP at 2005-7-2 10:34 PM:8 v( q6 L1 \2 B+ b

; m  s) b: H9 R1 wsorry 啊。。。。。。。。% x6 X4 X+ x+ N
我都话过我有青年痴呆症啦.............+ \4 v  Y* h0 [/ q( p" l
sorry a.........sorry a.........sorry a
( e1 g+ s% u- b6 K9 [5 g
講下笑姐, 唔使咁認真
在26fun的交第一個朋友是誰~~~~~~>沒有
2 S( F( c/ Q5 n* @( W1 R* h原因~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>冇人見到我-.-
無錯... 你確實係睇我唔到!!
無朋友...不過覺得crap兄幾好人...
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-7-3 02:02 PM:
+ H( h) T, c  l# m2 T5 p9 Z在26fun的交第一個朋友是誰~~~~~~>沒有) f% [# t, U4 P
原因~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>冇人見到我-.-
  X( C; F; d8 n! ]- O3 X
我成日係笑話區到你o架
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-7-3 05:05 PM:
& F9 I; W* h( R/ M+ V; x) J. d無朋友...不過覺得crap兄幾好人...
2 r9 F  |/ K& |. Y8 I* ~$ w) A1 b0 Z佢係o架
crap is the best
- c" @; t: J3 n' v) S  pand crap is a good person
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。