<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 09:32 PM:
0 s" B& f0 H5 k6 g7 o+ Q# B" R$ ]$ y- W
一時按錯制冇咩大不了....况且就算你同我有不同意見亦好普通....無需介意
) L8 R! Z9 d2 Z% ?  t& n4 {4 C/ F/ d& Y4 q; G% Q* o+ W3 t! r9 l  L
小的自按錯制後, 寢食不安, 幸216版主英明, 明辨是非, 又有好生之德, 饒卻小的之死罪, 實是雄才偉略。 版主之言甚是, 小的才疏學淺,版主與小的有不同意見亦非奇事, 得版主指教, 每每茅塞頓開, 難得版主不嫌棄, 用寶貴的時間教誨小的, 小的受益不淺, 願小的男家人世世為奴, 女的家人代代為婢
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子

.

點解冇左snap shot?
Originally posted by 瑞比 at 2005-10-14 08:08 PM:6 V# n2 X( o1 W8 b5 [) N# \
我想知幾多分先可以俾圖落簽名度and發message??
& `6 P  `$ M* j- ~" g
簽名要1000分以上,message就只有版主可以用
Originally posted by garycheung at 2005-10-14 10:00 PM:
2 z  E3 [/ L  Z( _/ v7 p0 O
7 d1 g- M6 Q% b( v! F9 o簽名要1000分以上,message就只有版主可以用
: X+ |) Z% |1 r! Q" \* T
洗洗呀-.-"
" U! `/ W. y0 _- Bwhat a suck", g. r5 i# U4 a0 C7 Y4 q8 M* V8 ~

8 O) H2 X2 c1 ^! I* X我想知點解.........
Originally posted by research2005010 at 2005-10-14 09:14 PM:- Q" k  ?3 b" G9 R# A5 Y) O

: w! H" g% A' o* J- O7 r7 ^( Q  G
1 N$ T/ ^& d* }1 s4 y: e上諭, pkpkpkpkp接旨  t' y4 k; a) G
/ v& |: L* G, |8 M4 g$ I! j

7 F7 C% e; G7 D) k, c5 E+ P( b' ?6 |/ h* e) n
pkpkpkpkp, 你再係度妖言惑眾, 就真係聽pkpkpkpkp
你而家係咪要同我嘈丫?我咩妖言惑眾丫?講野用下大腦好喎!!識唔識咩叫言論自由?我有我睇法,你有你賤格,你唔鐘意我講既野可以complain,但就一定唔可以話我妖言惑眾!我上ef2年幾都冇見過有會員好似你咁口出狂言!!你既態度我真係不能接受!!而家我係俾suggestion,聽唔聽接唔接受係你地既事!, j. v7 y5 M# M4 p
如果你覺得而家26FUN係好好既,okay fine!不過我相信一樣有人唔滿意!!& Y7 @" V$ ?, G; I" y' I' u0 g1 R
凡事說話都要三思!!你copy人地既野冇用架!!你真係有意見咪提出黎law~大家好言相與者!!係咪先??我出呢個topic緊有理由架啦~~我唔通真係食飽飯冇野做??" B# e& o* G$ Z  q# k' D1 ]
我再強調多一次!! 我係俾suggestion,唔係搞事!! 你唔好誤會!!
而家真係好小野玩=0="
[既然樓主已經看到, 咁我就delete左我寫的野先]
; o& A% L* h$ [) {" R; _* R- z" X/ L: O5 l, ^5 x+ i! ?$ t1 j
[ Last edited by research2005010 on 2005-10-14 at 11:00 PM ]
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-10-14 22:53:
2 J- d; H' h3 x/ W你而家係咪要同我嘈丫?我咩妖言惑眾丫...
9 w* A# f" U1 E2 V7 b: b$ \$ F
咪激動,你既苦心一片系大家有目共睹的,何必要為別人的瘋言瘋語動肝火~
PK兄, 看到77樓未?看到我就要delete 啦
我大不了可以唔再上黎架者~係咪先?
7 t1 ^' F* y- X: ]/ k5 B2 ^! \我一句88就可以唔再上黎啦~~而家26fun根本就出現左問題!! 呢d問題你同我都有目共睹!. @  a, O0 z0 ~7 F( W8 W
或者你覺得26fun好正,the best,但係sorry,唔係個個都係咁諗law!!
2 E$ }+ m8 j: l版主如果唔岩聽,即管ban我,冇問題~ 不過呢度就唔再係吹水版!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。