<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:# B: N% f1 w& ?1 d) ]
仲有d人話係警察撩d南韓佬
( e& y7 S% |8 Q
- B/ j9 h! P$ h5 K* I7 v- U7 y我就唔信d警察冇啦啦會撩人啦7 {0 {5 d9 u/ o& O4 ?9 _/ [  i
d南韓人唔沖埋黎  警察會還拖?
$ a, G- e* G" w5 u# R係喇  黎到唔應該用胡蕉喇唔好用警棍喇7 ?% I3 ^7 s6 F6 z# ~
我覺得係香港人見得太小大場面
8 {8 w% z0 ^5 G; p$ Q話警察唔岩果班人試下去做渣盾牌果班試下- F5 E4 X3 o  r0 Q1 _; z

H! D* ]- u' C3 o" a我肯定佢地槍都蚊埋出黎
: Q; X3 y4 c& A) J* K. Y* S好簡單,有冇見過警察去烏溪沙打佢地呀?次次都係班友出灣仔打警察!% M* o* a4 d' k  @: C' k1 m$ N& u
& v- Q6 B% g, `9 f
[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-12-17 at 10:25 PM ]
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 22:20:+ z, A8 M- m" C* X

Q; _; m% D* _  F. D越勁越多人入院,咁就比得越多錢!佢地唔係本地居民冇優惠架!
* b) P; s* G; I
4 K8 d( \; S, @& n
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 22:21:
: @/ r; j. E) Q- C2 n; `* k$ P. S' [
其實有部份都唔係話太窮,有d都可以自己出錢黎香港示威,呢點我最欣賞
, K4 k6 f/ ]$ r( q* q% [0 A! w
3 w3 i  w" E: l$ ?4 r( F大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:24 PM:8 e" B8 a( a+ M

* o/ m3 t- B9 ]' m! z2 ~6 @  ?0 ~6 i- C8 ?- B( u
大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
6 F) A, p2 Y. }我地去南韓踢盾牌睇下番唔番到香港?
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:24 PM:
( t' q, X: [7 Y& C0 i! Y+ f  v' F; Z# U8 }2 Q7 T

4 L0 c9 i) a8 \* N大佬,我攞綜援嫁!!!我仲窮過佢 la
! d3 K( Y- W' O; h0 j咁呢方面 又唔話得佢地既
4 G: K  }: r0 x# n6 [$ @7 m佢地本黎其實都好地地 自給自足
% y8 ?/ l" x3 G$ k& G/ F) ~都可以話世貿搞到咁既=.=
' Q# z3 ^* @; j! |4 F$ }但佢地咁樣做法就唔岩喇
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:26 PM:
, K' f( J4 M8 I+ e# h7 }/ d5 E% i+ u! J4 U1 H: @
咁呢方面 又唔話得佢地既) `  y, P! [. ]6 @
佢地本黎其實都好地地 自給自足; d7 l: D9 N) y1 |" l& g& ^- W
都可以話世貿搞到咁既=.=
! B) H- X3 L4 ^/ n但佢地咁樣做法就唔岩喇
  y: n# \5 q  {/ l/ {
冇錯!係世貿,唔關香港警察事的!d人鬧警察時請記住呢點
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:26:
0 v. U/ T5 [% A0 p( e' y7 e8 G  y
5 @5 L9 o, @3 ^* e咁呢方面 又唔話得佢地既
1 L- H! c/ s$ D5 T, F# Q# l6 D佢地本黎其實都好地地 自給自足
  r% x+ F# F( J. K4 C都可以話世貿搞到咁既=.=
0 h2 g" b- {8 E' f! a: _  ]但佢地咁樣做法就唔岩喇
# Y. ~, J- ?3 p  m/ }% W
9 {" p9 \6 s! F$ n
我不是話佢地,只是呻吟
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:26 PM:
2 R' N, w+ T& d/ a1 d' |6 |- b
7 w+ r% {, w, [, x" _$ q咁呢方面 又唔話得佢地既
" R+ K8 @5 P# Z% Q! K/ G: @$ o; I8 q佢地本黎其實都好地地 自給自足
0 _, ]. L& t+ `( T都可以話世貿搞到咁既=.=
% M1 m/ U- Z! p& C5 D4 d0 u, l但佢地咁樣做法就唔岩喇
, e1 L) p( i6 c. y呢個世界就係咁.......好多不公平..........
摺吧啦
返來了 ^^
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:
2 b4 R& G4 ~) i我肯定佢地槍都蚊埋出黎
& g! C$ {; ~8 ]: E; ]
2 Z: F* |% r4 P/ y

0 N6 ~# d% N) I3 Z% k) {
0 M# Z. y& X: k2 g: p, g哈!要忍住唔蚊真係幾難* V. y, p  }' J
比著我就晨早攞支炮出黎勁啡....6 D- u. A# V, L2 G: G" [& p3 T
踢我個盾牌丫拿 = =v
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。