<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:42 PM:
1 @) r, N6 ^$ {& L' k2 e. E
! |, C9 Y# K1 a' e5 k唔係呀=.="
' C' F$ L* ]6 \. g5 }9 E) o- ^係你次次上黎都好熱鬧,冇時間問@@"
7 J* p8 n( W" I0 r, S+ U0 D
Originally posted by joebar at 2005-6-27 15:38:
- d2 l6 P  I; S不過早幾日晌屋企搞party~3 \" a, H4 |* X& ^
好衰唔衰比枝燒烤叉插親隻右手(手掌)~
3 r$ v9 O. U9 c$ D, y' o仲要比fd 串話係聖傷=.="
/ ]5 T9 f; D- z- c6 I( i. ^; A
咩事咁激動呀??
Originally posted by stone86 at 2005-6-26 07:41 PM:
) M- w7 }+ K0 H( s$ ?( i' S) O
, w9 r: E# K0 W; {) [! M6 n# G. j8 i/ q& ], p4 F: a1 z0 l, I
6 ]" \% X* Y1 {7 q: t! F0 n  A7 D3 Y5 Z
唔係好傷呀
) E5 u, d* i5 `* }
$ ?( ^7 ?% k) E- D3 P& m
ok啦......個手掌開左個窿囉
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
Originally posted by xthmkn at 2005-6-27 15:43:" A6 F9 c+ l# g0 f3 J+ P1 G1 f

7 M  A/ U' ?  J$ N# e& r5 u
8 N* ^0 |* n' P. `2 ]2 e
係呀,你岩岩上黎果幾日,我又唔係到.....
9 \$ y0 ~1 \$ s& Nso,見到你頭像,咪叫你狗仔囉@@"
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:43 PM:$ p* C% s; p0 X& ?: u
: q; p& S7 N6 j, k4 S
) L: \) u) w* N4 t- K; g6 E8 y" N9 C
4 ?2 l1 W* [+ v$ n2 f7 @嘩~好慘啊
【icon小偷™】
Originally posted by joebar at 2005-6-27 03:43 PM:# f+ Z9 S' G5 Z8 o

; T/ E7 K6 B; I# r& D; k
& k+ m+ D4 _# L, q3 p3 W9 Qok啦......個手掌開左個窿囉
" ~1 T1 `9 J+ D& \# A
我試個比人用剪手插落隻手度..唔係好深 但都好痛 -.-
要行開一陣
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 03:44 PM:
  B: @) d* B, v( ]1 Q5 v! v( z- G) Q5 `% Q& D: q
係呀,你岩岩上黎果幾日,我又唔係到.....
* r5 W1 N3 L% x( t4 Nso,見到你頭像,咪叫你狗仔囉@@"
% k8 A  |7 r, o1 s1 q& A- - 踢波班友仔叫我威狗架
行開一陣先~
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
Originally posted by joebar at 2005-6-27 15:43:5 Z, E+ w: n' E* G- t* K/ L" j
; e: J7 j* }3 k( W
$ r. `% g; j: I' k' Y4 {
& f# o+ C. v- H& V: E....=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。