<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 00:13:
$ Z$ S- B) N- ~! R1 j# _: i% G5 \) B0 u  I9 B% M$ U1 D
蛙蛙兄﹐如果你去政治區POST一POST野﹐肯定大把人等住答你﹐我都學左好多野﹐尼D就係EF既福利喇。
$ S" h$ n$ W" s/ B+ d
EF第一戰場@@"
Originally posted by twh1110 at 2005-6-20 12:17 AM:
7 v5 A- @: Z3 h) ~) H
' L! _, x' B2 K& m: @/ J我記得ef好似有個       新經濟學巨人
9 i4 U0 p3 ~' o0 _' U  t2 Y* \2 A26FUN.COM 娛樂滿紛 » 時事政治區 » 【經濟區】經濟學巨人日日同你地講經濟
Originally posted by toro at 2005-6-20 12:19 AM:
+ G" W  I( f4 o% M  k6 C+ P! X6 I& G
時事區d大佬好激ga嘛…
' Y4 U- o& r: d# S% U* Q( S6 ~4 g係呀﹐個個都互插架﹐我淨係做個CDROM架咋。。。我無咩料架
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 12:20 AM:
( k1 j/ n( Y; O# e! p, ~  T" J3 X* }3 ^. r9 t& L$ w* M
EF第一戰場@@"
, C7 v# r% L9 W* |6 U; Z
係囉…
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 12:21 AM:2 C: t7 s+ g2 x" E! A1 R
% O) r/ J8 D4 l3 G. v4 w* S
係呀﹐個個都互插架﹐我淨係做個CDROM架咋。。。我無咩料架
7 q& r1 X5 Z& H9 n4 w) j2 J
所以我唔想响嗰邊問…
Originally posted by toro at 2005-6-20 12:21 AM:* R4 C( i& n: j# P
+ t  S! ]" v) g  A: u2 j
所以我唔想响嗰邊問…
) }& S$ f) Y7 C* p* L5 m2 ~8 q) {  ]  z+ K) t2 j$ q* K  C) Q
對女仔會唔會斯文D﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 12:22 AM:: L, q) }. ]1 |9 I6 [* ?  Q6 [

+ g8 L. n4 s9 f! z+ _* j對女仔會唔會斯文D﹖
3 q% @! L/ @5 N+ f, Q都唔會架﹐好多超級大男人架
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 12:22 AM:! F$ p- @% j' t$ p
) c7 T) J9 F( Y$ Q
# M2 F, Z$ Y! T$ e
對女仔會唔會斯文D﹖
' i3 r- _; i6 @4 i& y$ u+ C4 e好似好少有女出現响嗰邊…
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 12:23 AM:
5 _6 K7 R7 X3 r4 N% J; E/ p4 L, a
2 S! L1 Y8 g) s* Z8 t1 c+ o都唔會架﹐好多超級大男人架
$ k& Z; Q0 U% p0 d! L+ ?
6 z/ H7 H- a7 S, j- ?7 K; z# `5 Q/ L! L0 }6 g* [- L2 ?
好憎D大男人
入都未入過果度
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。