<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:08:
" n) o" e, z6 A$ J
* ^! T) F# p; m! ^7 O無啊,蝕左tim, U! v& i( o% T/ y9 M3 S; [3 F
我不知幾想請佢地一齊食飯
- S7 v' P( x5 E( ~$ f5 j點都要多謝佢地俾位我上
% c; E6 e3 P' I佢地得唔得呀?? 10分full
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-26 11:08 PM:8 U' i9 j" ]  n
) u* E* U8 ], F& u# V+ h$ l
so the girl speak it
5 L3 E) j% D; k

1 Z5 O6 G& j8 B其實佢地都唔知幾勁(只限牌子名), 有d唔知德文定法文佢地都講得出8 h! |) H2 _' `: X" V. P3 w
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 07:10 PM:
1 A, ?5 V* j2 N& K3 e- P' P# [/ r% z/ `6 f$ X3 B
佢地得唔得呀?? 10分full
* K! x3 Q* {# a' N- ~你講樣定係成積先??
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:10:- X, V" \9 }3 |& w. }7 ?- _

% W  Y6 [, u! Q# Y# ]你講樣定係成積先??
1 [2 ?) ]+ \% i, F; Y; t; c2 E更係樣啦
Originally posted by joebar at 2005-6-27 19:10:
% L- G( k) q7 p1 F3 m$ v3 |/ i! C1 G6 U. U* t( q1 g
% g0 M, d: V$ R6 A* m6 B
其實佢地都唔知幾勁(只限牌子名), 有d唔知德文定法文佢地都講得出6 {. R  h# @5 j5 [) L$ z2 ^& |  \
/ j/ P3 A# G; L! q. H" S
你隻眼好鬼喎@@"
Originally posted by invisible at 2005-6-26 11:10 PM:
3 I1 v5 }" u0 e3 @" L( m# p) t* |& Z  [4 e& D7 _2 e: m
你講樣定係成積先??
" }; F* }# E$ M$ v
- T' w3 A1 {' o: }$ G
成績係唔會有人理ga~~~理得讀書讀到識飛丫~~:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 07:11 PM:
. P# ?9 S9 \& D4 _0 q: x# I
, ]( m* y1 ^. W更係樣啦
8 L- K4 z9 {2 J+ R
唔好提喇
2 i& H: Q4 m# g. t. x* @我驚你地見到之後今晚食唔落飯  w8 ^) l+ l- [3 T
我都係為左oral先同佢地講野+ n! F/ E# t/ N1 [. R
難為我喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 11:12 PM:
; x* ~5 L0 A( m7 c7 D, d& u# [: X' I2 B; `  b$ i' K4 c
你隻眼好鬼喎@@"
  R# {9 ]+ P+ |  `8 R$ Z2 |4 r

5 i! \; ?4 M9 R" e8 c, b0 n依隻眼咪傳說中ga "C眼" 囉~~~
Originally posted by invisible at 2005-6-27 19:13:
* T) g; s! f, ?" W, m1 Z
% D: M' O2 P1 a7 B  u) M6 n唔好提喇
2 [6 ^/ D4 m& u8 z我驚你地見到之後今晚食唔落飯
# e. Z' @0 Y* T9 O我都係為左oral先同佢地講野
, K1 @! Y) V7 Y5 S5 C難為我喇
7 U9 S# d, h* j2 _4 j( V福!
Originally posted by joebar at 2005-6-27 19:14:
  C% [/ K' e$ U) a依隻眼咪傳說中ga "C眼" 囉~~~
( t& L) U+ P, w8 K' r# Wicic^^"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。