<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-20 12:31 AM:2 c! j7 W5 ?# q+ j$ `& n
好似好多人爭住約simen姐wo% ^9 c& T( {. K$ q* {# j* s, e
壇花啊
& \- F+ D( R( Z  g: _1 I6 U
9 W+ K9 n3 r  M) T3 P  x5 H! I
2 h* i2 L: Q3 p, ^; K! F3 [+ H# {* s
你講起話﹐令我醒起以前有條仔同我講過.....
Originally posted by twh1110 at 2005-6-20 12:26 AM:
5 c' e" c! w5 z) J2 F! r, j4 N; f3 R
好硬銷
# \$ y% ]8 X$ w2 o. y

/ r. S* f- M  S我只係心直口快吧....( }3 n1 x9 |& ?5 m$ f6 h
金牛座的缺點~>_<~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-20 00:31:
4 o1 }- r4 Q' R  Y  L4 v好似好多人爭住約simen姐wo7 ~7 G4 H" k3 C* s9 V/ P
壇花啊
3 _. m0 |7 u' L- Q哈哈~瘦田冇人耕,耕開有人爭
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 12:32 AM:# I9 g/ H7 m% f) |
& Q/ y2 u3 }* ?( Z

% f2 Z* n* v9 L% p% K+ h
8 l+ \2 K( V6 u0 u9 I7 g" t你講起話﹐令我醒起以前有條仔同我講過.....
% e& m# v( n" S/ d' g5 u1 e$ F6 y' q! v
同你講過, 咁多人追你
5 u" W* e8 I; M( T. F. f! y搞到佢好冇安全感
Originally posted by toro at 2005-6-20 12:31 AM:
& O+ Q; a" M7 J
% V7 R5 D! Z( i你講吓咋…?
% _4 S1 ~/ m( R' ^7 m

* h  y& s/ Y2 k3 i3 `8 F
3 v8 O5 ?0 ]4 q3 j" X知人口面不知心呢蛙蛙﹐你咪找到個志同道合既朋友lor?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-20 12:30 AM:
* i2 G. O9 h/ n; W8 [
* t8 O+ U& p6 R3 N8 X) I係呀...我岩岩上ef果陣post上黎嫁....真係快...咁就大半年喇
1 V9 i9 @; R" n
今年真係過得好快。5 L$ E3 x! X  [. z5 D2 q9 e

& G+ \; v% h; w* P. V當初係你自己伸請做版主定係被人追架﹖
記得佢話我好似豆腐花
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 12:32 AM:
# j' g5 I7 z* G& a
' l" {# h5 u' q0 @0 o# N& W0 @) d
我只係心直口快吧....% {* n6 O  |* n: l6 X$ B  U
金牛座的缺點~>_<~
( z! q" p3 {6 n# `* Q$ l: n" Q
haha
【icon小偷™】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 12:34 AM:' W/ {: f0 G7 ~' I  D$ {
記得佢話我好似豆腐花
0 Y. Z" ]& \- }9 }* `4 \1 l豆腐花??????
【icon小偷™】
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 12:34 AM:2 v6 }5 X4 v' W# {& ?5 V; j7 ~
記得佢話我好似豆腐花
  B$ n$ X7 ]& P9 T" O+ I
: J9 s7 N0 A# f/ \( a豆腐花?? 咩黎ga...
' o) D3 |% o8 I! Z! X! f咁我咪好似豆槳? ! W1 a. e) ?7 Z. x  z  k
豆板醬..?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。