<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by joebar at 2005-6-27 09:29 PM:* D, K* L  P* _' T* h- y+ z0 w! d
講緊d咩呀??
6 ]* h7 P/ p! N7 Z. k. i: k7 B" u. ?house
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:28 PM:3 v9 \" ~9 d3 g+ o6 Y
4 d- t6 `. M2 \: f% z
都係咁上下
+ f8 p$ _9 T* Z3 t+ r. e# F! U$ dok啦,我住過都可以,不過都係細D
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:29 PM:7 c( x: h) j3 C' c. ?
7 i9 I; n5 L/ V7 Y; r+ N8 y
ok啦,我住過都可以,不過都係細D
4 h2 M! J: z9 q) `& f0 J9 K+ I# h, Pboth are small
Originally posted by stone86 at 2005-6-27 09:29 PM:
" i& K& ~7 {" X* v  U* p
0 q1 q3 @0 z* D8 f; J3 T# H
' Q" y- U& @( J/ i* R' E
7 M& u0 ~5 s4 h$ K+ _$ P你住緊那裡嗎
! W- t4 U+ N  W; q8 N3 B! u8 R' ]$ h曾經
Originally posted by joebar at 2005-6-27 09:29 PM:
" r2 O1 G  b+ c$ g講緊d咩呀??
: V& P2 I' N4 A. V6 I8 ?2 C6 H- |& B租屋...
Originally posted by william303 at 2005-6-27 21:27:, Z. d  K8 ]! L

" ~$ Y% v; T. t1 P2 F不過羅便臣道既雍景台唔錯!
2 C2 ^* {, G* r$ Y6 y+ N  _  }嘩~港島區....
迪士尼為應付9月12日的開幕,8月安排總綵排四場,也邀請多方入內「試玩」,其中2萬張門票將接待弱勢社群,包括新來港人士、單親家庭等,將由社會福利署統籌,抽籤分配門票。
, d; d: a! D4 }& N- `3 y! m  g! t! h6 e0 f
唔知我地得唔得呢
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:29 PM:% I/ {$ d3 T9 {6 B1 Q, M4 T: G+ V

- Q) K, n% B0 o( H% g2 Xboth are small
; t1 t5 v6 O! Y/ w
我返而覺得個工人房細
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:29 PM:% q" z8 L. ~7 M  M% |" d; f3 `& |' f
4 ?3 A8 A8 n9 S" m: }: ~  b
ok啦,我住過都可以,不過都係細D
) }/ i; Q4 |. o6 ?# l8 U8 v7 J5 x, t  p

. [& W2 J5 w. G- j* T真係威水
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:31 PM:3 D; R4 \# I5 ^
5 d4 G3 p( G, K) N; K6 E& y
我返而覺得個工人房細
/ D: e) s, F" I+ G  m5 O5 y2 z
方便隊呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。