<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-2-4 09:33 PM:$ E5 F" E% _; o/ e- g

; U. R: z5 d4 w7 Q你呢?
7 G8 ]" K% h% m係你對我偏見
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 09:33 PM:$ @  `* u5 i+ Z& q: o, L: t5 v5 W! ^
9 V# D# [. _4 @8 J. i' x
好聰明呀
1 b3 O( L7 c' F$ {/ D7 F1 T, F
洗你講~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 09:34 PM:, i: g3 O+ \' ~# h& Z( w9 H( \1 @
* `" ?' g7 z0 l" h  B2 _
出錯符號
, M$ u$ }+ I% W% \6 j+ c6 c7 c
明白
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-4 09:35 PM:3 r8 V/ M' d- |( A

" U) V8 r: t; T. R/ M$ G係味唔得先
, |9 R2 B% t5 O3 P$ L* O
咁又冇講過
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-4 10:21 PM:; V) g# r% R$ n: {9 K. E

: ]7 E5 l% L, C2 K, B# f; D3 r, u: F) `
小弟弟
( Z. E  Q5 V* a, X3 u& O3 k9 ^  y8 P4 `  K咁我咪你大佬
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:35:) Y2 m$ R! l! T& E0 r' C4 {+ ~" e
9 P  N1 G0 g8 A& _( U$ x6 M1 D
咁我咪你大佬
5 _0 x1 ~# c+ ~參見大佬
Originally posted by 155220 at 2007-2-4 10:49 PM:
. G" A! g8 |* o5 A# r) w) a9 o) x2 ]
參見大佬
4 l4 {, f5 c& G- L% T- ]" f
又唔洗參見咁大陣象~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
done it~~~
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:33:1 M; Y6 o# {$ X2 K
: V. |  T7 T' J  _
咁又冇講過
( z& N7 N1 |3 T' E0 |, J
你的心想講
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:35:% f$ C$ I% l$ S2 U7 ?9 o' Z, D1 t+ G0 r
+ z/ B0 K! C$ z2 w, \
咁我咪你大佬
* N$ {8 H  D! e! f; r& A4 y7 k5 C
唔係..因為你痙攣
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。