<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:49:
0 g# r. D) y0 |6 q7 w' ]. u& z1 p
  r/ w0 Y1 B: B' ?" b' g你又有d道理,但我睇住佢對游坦之衰到咁又爭佢唔落
9 H# L7 o2 v9 W8 w# \4 X* g. R! b; g/ a3 b1 ~! }0 N+ E
唔可以全怪成長期既經歷....(當然都係好重要既性格構成部份....)" P9 ~3 G% U. ^: f, ?
佢既本性的確係刻薄殘忍...如果佢本性係好......佢總唔可能咁對番游生.........(即使佢並唔喜歡游生....)
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:54 AM:% C* F0 S4 l( G  v5 R8 R

7 t% E5 C1 `$ H) R8 w自細無左老豆老母,係星宿派中講錯句說話都死得好慘,- U" e$ }6 t+ q/ D; A, O4 X/ N( ]
岩岩發現自己屋企人又即係睇住阿朱慘死,老母又係情婦,! A1 z* [% c4 ?, P+ P, E, t

3 T* C3 O+ H% Q# W邊個人頂得住,十幾歲乍
: W: x: H/ K$ O" @: m6 a( }% h4 y. A咁任揀一個做女你揀邊件?
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 12:47 AM:, v) ^" j/ d# o% w" h% @8 c

1 N* D& d: m9 R  Gnono, 阿紫係可憐,俾你係星宿島班人渣中長大試下
* ?1 N5 Z0 S$ V# M1 Y) Z! O5 m我係電視度睇 , 佢
3 D5 i3 X5 [/ M/ Z2 i9 o/ t9 z1,係星宿島班人渣中長大7 u  v" O) s$ y! t; n! t4 s6 J' ^/ o2 x
2,認番父母都無咩特別感動
+ U; w6 R1 }3 z/ X# I/ P3,見到姐夫既情深先感動到佢 , 所以佢好想姐夫好似對姐姐咁對佢# p& q4 D4 K# H3 o, f
8 F4 c% v$ M. ]( Y: ~" S
佢成長無溫暖 , 第一個比溫暖佢既人又係姐夫
5 o) r+ i4 g( G$ V9 v而且連佢父母都覺得佢難頂 , 只有姐夫無
' J. u, y4 e+ M& S(或者無表現出來 , 但我覺得真係無 ... 因為比內疚淹蓋左)
& _7 v  E8 ~8 X2 X+ E; @9 u所以佢勁like姐夫 .... 由此形成結構性悲劇
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:55 AM:5 w  \! ]6 s% b% @8 f# K% v
& \+ a+ N% `3 D1 D0 N1 B: M( C" `
7 k5 l' l* d1 h. H% O
佢既本性的確係刻薄殘忍...如果佢本性係好......佢總唔可能咁對番游生.........(即使佢並唔喜歡游生....)
6 y& V' r4 G8 H/ I* U對呢個角色,我同你睇法一樣
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:55:  V" j  B8 S. L* n4 C

+ U+ K. A0 c% l咁任揀一個做女你揀邊件?
$ p( `- j; l1 G7 Q/ F! S
咩女先?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:55 AM:5 m+ L5 Z7 y- w6 T. S- M
/ V3 P( C8 G0 r8 K

M' \& z# w: n& X+ H唔可以全怪成長期既經歷....(當然...
4 F3 i6 ^3 m$ z' n: V9 X  I
妖 , 試下你老豆自細帶你去劈友 , 睇你兇唔兇殘???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 12:56 AM:; w2 y% h4 e  y8 s8 [& [

9 Z" I2 L( f, m1 r我係電視度睇 , 佢4 U: F! l+ |1 h" H- q
1,係星宿島班人...
' |) I6 z) F, b1 j% G& ]* i我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:59 AM:
1 O4 z* r$ m/ S- b/ l% F( n1 N! a4 L- r
我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
, u0 K. Q  O$ j& c1 a( K
你e個真係問題 , 人硬係鐘意將所謂既衰人 , 唸到100%衰 ;
3 E/ d* S# {. |! [3 H將所謂既好人 , 唸到100%好 ... 其實咁係唔岩既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:01 AM:' T8 L, P. O# ?5 R1 z

* O6 S0 E9 R3 N7 t0 l# }你e個真係問題 , 人硬係鐘意將所謂既衰人 , 唸到100%衰 ;
3 y# O7 q" h* q4 n3 Q3 Y% _$ O將所謂既好人 , 唸到100%好 ... 其實咁係唔岩既
  f( S' S* y! T6 b: \
我係ga,一唔中意嗰d人就好憎
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:59:
7 I5 c$ f5 \- Y0 ]
" C- O" O8 w: x) z2 R. {* h我反而覺得佢個世界得佢自己,佢對喬峰都係出於佔有慾多,呢個人想要嘅嘢一定要得到
4 h- v: j% G0 c) t+ a( h% u( O* U. F
星宿派班弟子係點樣,要奉承老仙,互相暗算,
: G1 E+ x/ \  D$ |* j$ Y! {7 V9 d, U9 f人格消磨到點?
7 V! g$ p5 A' ?5 e9 J: t十幾女,生存已經奇蹟,佢真係乜都無,對唯一鍚佢嘅人(佢覺得)有佔有慾有乜出奇呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。