<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
  P2 j5 B1 s% Q0 w/ F2 o6 {3 T3 F3 h; t5 r! _
; m8 w" j1 p9 r8 \
"吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"8 l( c* K* k' Z! F' C( f: e; U# }
Watchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
, Y5 A- L0 k$ X6 [& M+ d. J2 k
7 h" N1 C" J% ~% V" ]/ d
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
8 d5 C7 W& `" U- O' g; s: y
, ~& X" f5 f, z
5 \% t% c& ]# f( K' i
本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。 + e2 G" R: H3 O0 G: M  P% z
Watchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
6 O  Q3 }- W, [  h% |% j

$ F& p8 g  P0 I, u: x, J我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
$ [% O* J( A1 B4 M6 u6 @/ \: a( B* i- D$ X: p, i, u
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
7 G3 z+ m* b3 G9 J3 x
0 K: T3 y/ o7 C- bjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
, v% I: Y$ ~( v8 i# t9 v3 b  \
& s* s% N8 e2 j7 U: L- Q
我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
; V: ]. W* \* \: L9 z& N
: h$ x3 s) C  F變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post8 L( M9 \+ N: Z. L0 R3 A3 A/ K

3 u+ f+ H( h3 f8 r, \1 H! ajojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
& H) e  g+ l3 x' i6 G
& m' O, W/ {9 g: M. G1 C
咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得2 B% _& E% |7 P2 i  ], }
叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!
% j+ L6 [4 X4 R6 f2 ]/ U' ]- H, Z, b做咩講講下狗仔變左講狗哥!
8 ~4 |0 _; l  l' D! i2 C' J1 F9 l8 i9 u: }  {6 |
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
; _; Q  u1 q2 b9 e. }alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
% b9 z7 T+ a8 g( ]3 h2 y/ Z' ]
% s7 t2 r. q5 {0 x  L: P
明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
( D9 ?/ h& `7 D8 L! U4 ^- Qalan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
, |+ Y& w' I3 m+ i
  C' M0 B3 t$ L9 R# H$ ?/ {
雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!
" j- w; ?2 g. X8 ~2 f做咩講講下狗仔變左講狗哥!1 r; w$ j5 e1 {& Q9 I: D4 A* X
  C' s: c% l( L/ i
大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
0 m; x. J  J6 W7 [  ?+ I9 U自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
7 o6 ~" m: Y: M# z. U7 B& ~; r1 n
% D1 l: z3 ^& E% ^$ L9 Q6 \咁請問以下呢段算唔算呀?
3 q4 ~1 a) o0 G! y/ h7 O+ [) p8 m! B. b# w
6 A0 `8 }1 x( i9 m; v) g8 E; T
你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?. G6 T6 |& k5 x  S0 q% \: K& B
你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }
% E, k6 e0 M6 i3 e' I/ v' ~7 ^中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,6 U$ ]- v0 w6 U- X$ Y5 M
乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?
- C+ r% t1 V6 G: ?: H, [
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。