<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?
" J+ M6 d4 Q9 ~各位聽後,自己分析喇 1 u( K9 W+ x( @) D# B/ d1 U
第一節8-9分鐘 1 T$ O  b3 n" B( @
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
7 o: F7 t* ^/ l: f6 B* z4 C. h8 g2 b0 d' _2 Z) G/ T
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢7 |6 O! ~& l# d& |2 e, F8 U
狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...! N' y5 U6 N2 g1 ]  _/ I( }! u
infjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
+ y( h2 n, e7 e! n' g9 |
未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?% y& m1 K) w2 K9 A# Y2 l! _" D3 e. h
不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論, ' w% ?8 R9 u3 g5 s/ s
可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
4 ?# e/ @( N1 a9 W  g! H. e

0 k7 M" N/ }& @! E# S: E我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
. p2 K$ J2 Z0 s# i. `6 w& ^" L, ?7 F' m9 Q0 T: z5 b
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...
$ J* a$ g) `/ h, \KNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
0 q+ r7 t5 E% @2 t. r
  u$ B6 X9 b" |" u7 ^
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?6 N1 ~& B) b* n# V) C8 |
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, & L, k4 G4 ?  T2 c, p
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
+ U% i2 H1 E2 d% C
, \; G2 K7 @/ W& L$ V
7 U$ r& F) q& H' E# F閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,
* G" h) ?$ e: h2 E; ?你就扣我地義和團帽子.& V% m8 n7 v, C  i7 x
Winters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
& ~6 t. Y; ^1 U) {! J+ ~7 Z6 {
7 n' H6 ]# [. v* z. v' ]% V義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
, c4 [+ s0 G+ c- A8 u' A) Y; Y# V% o) V7 Z# J$ A- E, n
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
1 x6 l  \9 t& P  G所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
+ P$ e5 N/ i% u4 K版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...
" A5 ~( r0 U, Fandyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
! X8 P+ o* g( B, w" m  Y5 g
7 S4 y$ M; M1 \% n
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
1 p1 q% }2 M0 K3 |/ k
) g( F$ t: C1 Y5 V5 N* y2 R5 |賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?
. q7 N! m: [4 T- ]# G6 \2 N: Y( P% i9 |+ G; B, n

/ p1 M# C6 Y/ \- n5 U' @" y
2 o$ E6 i% Q! k! B' Z- }$ ]3 W4 `4 d; @, U' l
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
1 |6 r/ T8 y8 x; E所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, % X( s- }5 a3 {
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...4 o( l/ B* \1 V9 G
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
; T' ^9 g- W3 [3 e7 yandy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;4 u3 m+ d( e  ]; v$ h$ [: F9 T# V
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,
! @  T8 w  F6 g) O& F& E4 C$ H0 J如果有得賭? 我都賭你輸。
0 |+ f  p) k7 S) D7 c" }& Y4 K# q9 v2 g7 a
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? + K1 U' Z( u, q9 n2 F) u

) k- q  T$ o6 E9 s' t賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?
2 L4 j! @% B; b( `" J! `3 I( S9 J  ~  Z6 ^6 j( V: Y

9 U/ ~7 z/ s/ N- Q ...
" O9 U2 z& H0 |- n% {* V# ]KNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
. h( P; {" l' V  K; q- r( x( ?
& `- d  f* B8 f( q! a& V
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
+ \. Q8 K8 S9 K! g  j+ u# b我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
$ B0 B5 m: R; o/ n5 N! y1 k

" [2 h4 o; Z0 k, S$ N' Z3 B8 o+ Ugood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, 5 ^2 S) w* k; Z
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?" t* c7 U2 k  \% H; r: i$ f. p
andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
' O$ j+ N" d8 \% Q! G吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
, f' |  h0 D3 Y/ s
. {5 o% {9 [. N' O6 z
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體, , Q6 o$ P! d. t4 p# @7 g
我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?1 @: o; V4 G, e% z/ s
andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
$ L, ]9 U: ^9 s/ ~8 j4 G) ?$ d
- j# m6 F9 s7 E( c/ c  B
好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦
& d4 X" j& i% ~, J9 u- ~3 h9 L: q, v& ~5 B9 T* M/ k( M6 J. s

2 v9 O% G1 q! i$ ]1 Y( i哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
8 {8 }3 T! ~7 G2 B
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?) h. \0 K$ s0 `  b
打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
$ e0 m; h; j1 R; t7 h7 q7 J8 m3 ]2 |7 T' h, `. k9 d0 P
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架!
, K+ T+ g3 [6 c! `快lunch time, 再傾再傾!
, s. R0 O! _4 ^6 _  G# A吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
0 D3 w. a2 K% b' V2 b打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
# }' w! Q  K" Q$ U- H( w2 |+ N
; {0 d* S- h# {2 P& H$ I
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。