<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:18:/ v+ J2 R8 Z. [

, M" I% Q8 X- _* S8 ~/ f8 j左仔~快d話俾我同Michael知啦~~
9 m5 O* f: e+ U, t' |8 `8 z3 p
服左你地喇,睇喇 #3
0 h8 K3 h* a/ x, uhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:18:
) {/ \1 ?; p$ }( U0 t8 R$ O$ u( a* `! e; q
哈哈~~ (扮唔知)
4 ]% r( s: Q1 A( K$ o1 L% J仲有冇@@"
) z9 f$ m$ v- ?* z8 [
( Y; l( n  ]8 G0 ], w, ^' h7 R7 }5 x5 d9 F& ?
umm…大部份版/post都好for男仔囉~我覺得咋…
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:18 AM:+ d( _. R% S$ ?4 w

8 X- N. l& S* Q" L" J* Y) x; f. S哈哈~~ (扮唔知)# N, a5 [. O" \
仲有冇@@"
* V' l$ f! c, x# R- Y& j7 |
左哥哥快d啦.......人家嬲架啦
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:21:6 T% q- @6 |# Z. \7 g
umm…大部份版/post都好for男仔囉~我覺得咋…
* Y) T& a+ f2 x- w0 X8 Z
你覺得點樣先可以吸引多d女仔入黎呢?? (我地想解決陽盛陰衰好耐喇)
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:21:
) s+ l0 C: i: D: w9 I1 U/ m
6 i& A1 k; w$ i! B* o& T左哥哥快d啦.......人家嬲架啦
) L) p0 ]' j* U/ G$ |
#81呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:19:3 R& R; p8 h- z$ `5 O
3 v8 [( ?6 O, c4 m
服左你地喇,睇喇 #3
' o$ z: r8 P" {* Fhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
2 S/ O% T6 F7 T! }: n6 P
7 a3 p) y( z8 S9 r
嘩…其實你都俾好大空間對方喎!你唔怕佢覺得你唔著緊佢咩?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:24:  q! i& c) B) Z$ D& G; R
嘩…其實你都俾好大空間對方喎!你唔怕佢覺得你唔著緊佢咩?
8 \7 f/ Q, I3 X; {& z其實都唔係好大既,我都耐唔鍾打電話比佢嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:22:% k" r) Q9 }, A2 P( k, z- G
! Z  N, ^7 D5 c/ ^' U
你覺得點樣先可以吸引多d女仔入黎呢?? (我地想解決陽盛陰衰好耐喇)
8 ]' ?9 f7 }/ I6 R# y) N

& T: a+ a! Y; u; ]咁第一梗係要d member 介紹俾d女仔先啦…唔行第一步點會有女仔入黎呢?!
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:27:+ L8 i2 E& D9 Q0 ]' L; O
咁第一梗係要d member 介紹俾d女仔先啦…唔行第一步點會有女仔入黎呢?!
" y7 K+ r, Q& |4 L3 ~# k其實都岩既@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:19 AM:
( E$ k3 q" L' k* V8 x
! [+ R  Q! n6 `! u0 x8 l! D0 d) m服左你地喇,睇喇 #3/ o0 f/ ]4 E. y4 b6 c3 Z
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
) q) a4 Q% P" [
"其實我係一個幾花FIT既人,但係比我搵到我鐘意既女仔,+ }/ {. H6 z6 L8 u$ m  L
一齊左之後,我一定會收心養性,唔會出去WET,": f* ~9 Y; U9 L3 U' G: C) l9 P
你的意思唔去9394????  H, ^5 [9 Q7 ^" Q+ D
但係條女又去k又喝酒你唔怕::::"""????/
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。