<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 12:34 AM:8 l6 V- g$ B% C" @6 w0 i& ~
我由於search KELLY相而進入EF, 但好快就轉移左去從前之本地SNAP SHOT....而係個度第1個認識的bro.就係SR.....個時在snap shot區....因見其他BRO.不斷接好圖. 故我亦膽粗粗去貼埋一份, 可惜就是有圖分享冇人回覆, 而且還不斷被下載及被轉貼, 就在心灰意冷並準備退出既同時, 得到SR兄既支持, 正因為佢一路既支持(番查從前POST原來SR兄全都捧過場)真正找到知音, 亦因為這樣我才留下繼續貼圖, 之後貼圖熱過後, 又轉移去了SPORT板, 甘啱見到個BASKETBALL POST by crap...之後就出現第2個bro.啦......之後點...就是結集了ef12吹水人.....一大班老死同多左個妹子~~~~
. [& k: m, p8 Q5 y0 d
$ q) L9 c7 {4 t' U3 L9 x& K
嘩!估唔到原來有我個名架
) \* H1 \  P7 j: S7 L( y6 g4 K! P好感動呀!!!!!!!!!!!' s) Y( P2 P: Y
我既第一個FRIEND 呀......好像好多人都係同時間出現播; [5 O$ V( s1 B& n
在SNAP shot區就見到ASU啦,日本.....咩區就見到00啦
0 R( D) ~  H- ~) G, N$ t在SPORT 就有FOUR,KY,SHAQ,BRIGHT,米尼啦.......5 ~5 v& ~8 o4 f- [0 ~( l' q- h
之後又在好文區識CRAP啦,最記得係被佢誤會我係隱蔽青年8 D( O) I4 p9 A3 o5 m9 f" u7 t
其後又係吹水版識得更多既人
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-7-3 07:05 PM:
# N5 ]( c1 N& s* L+ W0 B( H無朋友...不過覺得crap兄幾好人...
7 I2 M3 c6 C  |# j( H/ F
; o+ n0 b- W6 N+ q% h0 V2 {$ [
真嫁?5 Z8 X1 r' ~, M- D
( B" ~; X" P' C- c4 e
你入去呢度啦~
$ L$ ^! ^; ^& J2 w) L% jhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57191&fpage=1: w( C4 g( m# m8 o
入面全部人都好好好好人嫁) U! V, l/ ~" V. _* i: a3 ^0 e4 }# u
好多朋友仔識嫁
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 09:06 PM:
+ E+ P7 ^) m' j  o& g8 ~, w
; W# J* J2 P5 K& m0 Q" ], u嘩!估唔到原來有我個名架$ D1 ?8 _! g0 X+ Y+ p
好感動呀!!!!!!!!!!!/ [4 T7 k, k& n5 d
我既第一個FRIEND 呀......好像好多人都係同時間出現播
5 \  W; ?- _* O! ^5 Q5 Y" S在SNAP shot區就見到ASU啦,日本.....咩區就見到00啦( O# D7 f& G' R" ^. y% y- b- @/ d
在SPORT 就有FOUR,KY,SHAQ,BRIGHT,米尼啦.......
5 n! ~# ^- E  J$ ?, I8 `之後又在好文區識CRAP啦,最記得係被佢誤會我係隱蔽青年% P  c. H& P4 F5 ]. h
其後又係吹水版識得更多既人
0 T/ e/ w6 v( D) p

# m! ~' i  s' J: c3 ]澄清 =.="& d: f/ M# Q4 o. ?
係sr小朋友自己打呢個description響頭銜嫁 =.=""""
4 B* _( j4 h- v2 G
3 a, i8 ~" J0 v. o補充,
$ E+ E4 ^, C$ U' |. L想當年我同SR響sports版打曬交咁,
1 ^' c5 z  a3 D& ]4 C9 q但而家好老友 ) m. a5 s; Z. D' U0 M4 Y3 ?; V; i
老友到我生日佢送舊大便俾我...
0 X5 Q  @+ R( G1 I) d所以話上網同現實世界都無永遠既敵人, ( _1 V. n+ Z# f* O
大家攞個心出黎就一定識到朋友嫁喇
; @% P7 P( ^2 o8 F$ p" H. ~EF好多人都好有善,
! e5 U1 r3 ?! r1 j% y" _大家一定會識到朋友
Originally posted by srfqt1 at 2005-02-01 06:06:
5 b7 Y' ]. Z, J7 h7 Q
5 m; O1 g8 M; g  D! l2 l/ M; G. y  ~( a: u+ J
嘩!估唔到原來有我個名架" o5 |1 s% P/ ^* I
好感動...
5 C8 r2 j4 U$ g* {! S9 i
9 f; ^5 V( Z- P: }# U

9 D; h- x+ Z5 H+ Q- Z; w' V) r0 u$ R, Y1 n
u so lucky ,, no one mention十仔
lol  me so sad
Originally posted by crap at 2005-7-3 07:32 PM:
0 P6 k" Z) [2 V' t5 ]5 ~6 o3 v3 O; Z: Y1 h2 I

& L: R1 y, o! J3 I! W4 h+ c1 P# f真嫁?
0 x8 l' K3 S% S" q$ r( ]
1 J& u3 ~2 D0 `- d- p( Y$ D4 h你入去呢度啦~
( S1 u0 k+ L) q. Z9 u# ?http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57191&fpage=13 h% z3 F* C  z$ }6 W- O) v' G+ q. ?
入面全部人都好好好好人嫁
: A: Q. Y, p6 S$ g好多朋友仔識嫁
1 f% T* R) U- {' H
我係其中一個好人
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 08:29 PM:. w0 i$ v' p  }; g

2 G% h9 J, t7 p+ F3 _, ?7 ]我係其中一個好人
% l8 ]2 [6 f. B: q1 z* y0 D9 O$ v1 p我係好人2 號呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 18:17:
1 Y9 a) T: a% E. L8 }  v, R, a0 e9 @9 J
我成日係笑話區到你o架
- h5 N1 |4 T1 r6 _* p

+ T0 t1 E& @& _9 ^
: r0 Y9 n+ Z6 f% W! g0 |" _& A話明"睇我唔到"都仲睇到.....  (真失敗T_T)
/ Y; ^+ p1 b8 z& u3 p) G
- W. c% ~7 @- @6 D- r果然係26fun中既板主~!勁~!
無錯... 你確實係睇我唔到!!
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-7-3 09:09 PM:3 j- f; ]: x4 K4 Q- V
" \6 q5 b! [' ^# S
$ U4 ^; G, Z+ m% C# H/ P  x
. p1 j  e# o" j- z' W3 S
話明"睇我唔到"都仲睇到.....  (真失敗T_T)
! |* T4 Z: G( z$ y
' q& w9 ]; w4 d8 t8 c, Q% ?8 z4 ~果然係26fun中既板主~!勁~!
+ m3 l, \) K2 I; f8 D3 [, Y# \( b唔好玩我啦
好感動ahhhh~有2個brothers 記得我~~~我愛你地ahhhh
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。