<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:19 PM:
' M/ n- x' V, F9 ?4 d0 R  J' T$ l2 y4 I& U) ]5 D
88  左仔
$ ~' A3 b5 k; C' m/ ~0 g食飯食得開心
; B( f, f- v& m% J6 E' ]/ O9 `今晚2.00上上泥
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:10 PM:( s% }* Y6 a3 b. D" _
好老實, 7 P. a( h- c( y
呢個topic由初期既傾心事, ...
% G, N# l$ Q7 D1 Y9 f
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:22 PM:, t0 J8 m' }/ T
0 @0 z- h* G5 S* L
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
7 R' s; F* e. R8 Q- P5 l( Q6 P( d# r6 O你得得?
( c9 f% B2 [% t2 b改到你個種一向簡潔既風格咩XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:22 PM:
2 f& T6 Q7 @2 Z% y: _  R  z
2 T$ M4 h2 i; {1 d) `# Z今晚2.00上上泥
- X% c. c5 Z/ }( _2 b好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:24 PM:
3 ?5 v, N& R- `& m% F; I% q1 _2 f0 Q7 c
好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
' c! J6 t4 X  G; a: j0 x
講波LAW~
  ^2 d$ t9 t5 Y9 t% A; U今晚諗住開LIVETALK
Originally posted by catbert at 2005-8-17 09:19 PM:, x* x+ B) c  X; Y: U# b

0 _. h" N) @! ?0 [# \
* i! [7 b! j9 G: D3朝元老蟹少!!!  ...
7 P, Q; t7 j# J7 w( f8 U, N1 s( j- e9 R) c& d
我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=
; U+ w5 v6 @: R% d不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....' m" [9 ^3 J  V8 F' \: m
是呃不是呃
) K* q% S7 p+ q1 x& @( Z- b& Z如人飲水, 冷暖自知啦
我發覺上左EF之後D近視深左@.@
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:25 PM:
  K2 \# @6 r+ v3 H- T# ]& S: D我發覺上左EF之後D近視深左@.@
/ F9 U3 P+ i9 o3 t咁點算
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:25 PM:5 i) T( j, ^1 l2 H6 s
2 F1 q9 l4 W3 ]6 I1 L
7 y; F; |/ z2 K1 k
我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=! h7 M4 j3 P; d1 w
不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....
8 W9 R  y9 d* ~4 c( N是呃不是呃
) X% Q& K! `+ F. U$ f: |. z( n+ L1 y如人飲水, 冷暖自知啦
8 t0 ^0 d! C8 B/ f, [
咁我用少D符號啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
back~!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。