<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 05:27 PM 17:27:
/ `' K8 r+ M9 g; w% N  D! k1 z& g7 Q6 ]* {+ F3 c3 y
不是嘛
! i, v. f' l& k4 O系啊!
* i! w1 w- m& G因為那個Disney咯!!!
Originally posted by william303 at 05:28 PM 17:28:1 {( t" ~- R5 u. {( J8 M

6 i( t8 W$ O' v* r$ M& W# u8 I1 d有邊個識你立爺呀!
+ O0 X( ~1 _/ }1 g) R
哇!!立爺都出埋啊!!8 j* \5 g6 C5 q9 v* b. Z
唔洗呱!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:30:: d# ]4 e5 Y" h
' h3 k# J0 [0 w4 V
我想我的酒精還沒退~~~@.@"
" i6 i2 I$ v+ b& t0 \試下搵方法出汗啦
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:31:
( X0 _9 b6 ~; D3 S' p% i" n$ G8 ?
我又要訓!
) K/ W$ M* h( P, G  d6 x唔比你,你都唔戴我出wet既
Originally posted by crap at 05:29 PM 17:29:
5 _. e2 y; B0 w4 ^0 `
) _+ R( C6 F' M- C) b' R6 M8 g# L& x3 x5 M; r3 {+ W
訓阿左屋企
& M, G' H4 I+ M我想不方便啊!!
4 z1 M' L9 @+ k  c$ d0 g因為玲也有去,仲有我家姐還有家姐D Friends~
# w3 N0 J* \' h$ N1 v! P: W好像只有兩個男的吧了!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:32:+ L. U  I1 A) n4 z

8 T0 O7 X5 L* Z8 S4 I, E) p/ o哇!!立爺都出埋啊!!
3 _9 ~- ^8 G3 t+ c唔洗呱!
0 f* k( F8 c$ I! \- M2 V你今時今日榮譽,地位,一定擔當得起啦
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:34:! U1 ~+ }% R" f" s

/ w+ h6 p( k3 {. r我想不方便啊!!
, q+ t8 M" X% j- b" l( z7 w因為玲也有去,仲有我家姐還有家姐D Friends~
$ X: @0 }* a, x0 X好像只有兩個男的吧了!
5 }+ K! @! C4 n: R  B
嘩~好似好多女性朋友咁喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:33 PM:
9 q( C5 S% X6 [. s2 F2 Q4 Q
2 p& M% Y4 e" c3 @唔比你,你都唔戴我出wet既
4 `8 A! H& N/ k! |  O# u你想去邊度wet呀?
Originally posted by 左輪仔 at 05:32 PM 17:32:
6 L9 q; u4 O  G8 }/ K5 z
  g# U- O8 L8 ]7 |# y& [% m試下搵方法出汗啦
. i6 {) B. ?' F/ N
好啦聽專家話實沒錯!
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:35:; `# V$ k6 a5 s$ {: I( B5 ~+ ~
你想去邊度wet呀?
% J* H. \. I2 r2 i* K* r# D3 G唔知呀,有咩好介紹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。