<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hideaki at 2005-6-28 09:04 PM:
/ J( m2 w3 Q/ E! s4 w; Rok tt
. p+ x. c- _4 A  Xsee u all tomorow ^_^
3 Q% w0 s' E, U* r) N- l88
3 A" x7 @" c" y8 o: X2 @! A. y4 }
see u tomorrow ,88
Originally posted by twh1110 at 2005-6-28 09:04 PM:
1 @3 u: g6 E8 _! P9 f/ g1 F% K4 w/ A0 {# i$ \
但我覺得自己都唔方高分
& `8 D/ q& X/ w4 p) ?. I唔好太膽心啦, 你其他sub-topic講得好唔好???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 09:05 PM:' C- d- L/ ~3 M' t! [& w  g
* D2 L# Q( I' I' {
你想講咋
+ E* i% f$ g8 W; D  K
飲嘉士伯姐
Originally posted by crap at 2005-6-28 09:05 PM:
4 e) \0 V# v: i) j, D3 {
/ t% v. t2 C$ @
% E  |# y+ V3 J: v咁有無事後多謝佢, 再問佢攞電話
; p! m- G8 G8 J6 j) b9 I, V$ e! U
溝佢
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:06 PM:
0 C3 R/ F0 ]. t6 i
6 e/ U8 v, _% W: s唔好太膽心啦, 你其他sub-topic講得好唔好???
$ l+ E) Z& {4 K: Q  d: t
其他sub-topic都係俾佢窒
【icon小偷™】
Originally posted by stone86 at 2005-6-28 21:03:) ~1 `# P% Z( M. I
因為的定義可以好廣泛
6 T3 z: y3 o% v; A* c- Y* Y- s2 I好容易中地雷喎
# H& m9 e6 B( z# p* \1 y2 e我諗講佢地擺姿勢既問題都可以既
Originally posted by crap at 2005-6-28 09:05 PM:
7 C  c; z7 T( G5 E7 Q( a  P  j& b4 \* T

8 _6 C4 ]0 ]3 C: `咁有無事後多謝佢, 再問佢攞電話
4 J1 g: C% G6 p1 y3 ], N佢走得好鬼快4 V# R9 V: ^# n6 T3 D% U
窒人果個走得仲快
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 09:03 PM:
7 J4 l- s, q# h$ e7 I& W  E# t3 z4 e: |
可難,因為有d會員,一竹竿打哂一船人.....佢地太冇理喇@@"
/ ~. j' K4 e) r( Q' t
- z; A# V! c# t9 R
/ V1 f0 \1 A7 w# k! e
但好多人唔知發生咁多事,
( L9 p+ n4 M) k& N* r' }$ b但見到(所有回覆只可有讚冇彈)
1 I3 Q  Q1 K8 O$ V9 g比人的感覺好似唔係咁好(只代表我自己,我唔知其他人點諗)
9 H( N0 {& B9 c% j$ a/ Q其實我可以咩都唔理,但我都想討論下啦
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by hideaki at 2005-6-28 21:04:
$ k3 c$ m$ ~7 t# U4 J) xok tt 9 W9 |, t- U9 b% j
see u all tomorow ^_^
% h$ `! m$ X( E& A88
' ^; n( ^% n7 Q9 \
88~hide
Originally posted by twh1110 at 2005-6-28 09:06 PM:& I. P2 p$ z) q4 r1 @9 H

3 W# G5 P. X# M& @1 q- @其他sub-topic都係俾佢窒
2 f6 ]) _6 R0 A佢咁仆雞o架
% a# K+ @( a( `& k. @; D  }! M佢食飽飯冇c all 呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。