<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-28 09:44 PM:
8 g0 }9 c- K) Q) h2 X, |5 }2 b% i: z& \

" G/ h" `! {& P+ R: K我仲要整玩具版果個function野. t# k; [! H7 n& L! a+ R: f( x8 k
再唔整我就同笨笨同一下場
; _8 u2 P: v" r
* V5 z3 r$ J# ?! F6 p$ Q1 n00仔, 左, 雀. t, C0 y$ G2 z" L
交俾你地喇
: j$ B( E- e% @7 |1 G9 C我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:46 PM:* o  X7 s8 B% w; R; R% E! a
Gretzky出手喇...
9 f) ^" J1 A- f3 [" ^6 B- @; N好Q勁 =.="
3 Q, f+ `, d7 g5 I$ ehttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=60182&fpage=1
( K# W0 h! `( ]5 f$ m#24
2 c- I3 j7 j0 P7 t+ f
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:46 PM:6 E: w1 A! u9 N
Gretzky出手喇...
. y1 E, X0 x% F; R1 O: X# o好Q勁 =.="( V: e: N3 W" b6 n
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=60182&fpage=19 m7 X! f' l0 \7 P6 W3 s
' E) u# [" ?% b

" k, p4 V$ G7 nd人好煩,開個咁正既版都要彈三彈四!

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:47 PM:
5 ~6 `$ q6 q4 H* F6 C5 ?: F
2 g* T5 R7 @; Q9 }0 _; k我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
- V9 v8 |0 o0 l6 T*2,thx
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-28 09:47 PM:
$ q& m4 L8 q& v$ K3 i5 x) {7 v& j* ~
! x' n( K- @- Y3 L. b同意
【icon小偷™】
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:45 PM:$ l/ n9 u9 `9 A- e: K
9 e4 I. {2 v* C  h* Z
~_~ 4 A5 a1 o& K* j, L  A1 s
咩ar, 都話中立lor...
  x$ q6 ?) A# p" q2 p4 O9 T咁唔係人人日日都咁多time去睇曬D post... 咁可以比人睇D精采D ar ma...  b$ R! s2 o$ e
我一日無上來... 次次都要追返好多post 好唔方便
) Y6 [8 u4 u) W& [% r6 h6 z# ]! w8 ]. h' l' L% h% C  |! V

9 f. a( I0 d- b1 M中立4 H" g8 k! `. b- _6 Y
好難找喎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-28 09:47 PM:: R5 N: n) c% Q8 ?% V2 e7 G4 l

- N  ~9 i" r5 A+ Y1 G* |3 Z- T8 H$ M
d人好煩,開個咁正既版都要彈三彈四!
7 l$ {' X% Z3 j8 c" G& A  Y唉.......... H' F2 D3 [" `- Q$ x
我都覺得煩
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:47 PM:
& F9 j4 w4 J! Y3 I% T9 n5 h$ X* n5 {1 w5 i
我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
$ q- B# [+ c5 K; N4 [
我覺得你係最佳人選
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:48 PM:* ?* S% L5 f) X& Q% s" w7 S5 R
3 u# n" A% p3 X( {) S# h
我覺得你係最佳人選
& Q! N. S/ A( ?7 Q唔係o麻, 點解呀 =.="
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:48 PM:' ]' ^; P  Y- P6 h  l8 `3 F9 ]
# S# M% d0 D$ W7 C7 Q& N
我覺得你係最佳人選
9 R6 ^, C5 @# A  x; `3 P! v2 h; [& h* ^
唔明

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。