<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度破紀錄分析
返回列表 回復 發帖
佢17歲 94年果個世界杯好似都有入選~ 但無出過場~
Originally posted by yinloveu at 2006-6-28 06:40 PM:
佢17歲 94年果個世界杯好似都有入選~ 但無出過場~
冇錯

因為當年係
夢幻組合羅,白
當打的時候

大哨當然要做後備
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-28 06:22 PM:

係﹐但巴西人才比德國多
KLOSE下一屆未必有人可以取代
但大哨則未必﹐最重要係佢隨時宣
佈退役
就算佢今年入7球,平大哨兩屆入球數字
但下屆32yro既佢,恐怕入唔番大哨今屆咁多球喎~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 08:41 PM:

就算佢今年入7球,平大哨兩屆入球數字
但下屆32yro既佢,恐怕入唔番大哨今屆咁多球喎~~
未必﹐都係睇態
有態36歲都可以入球不斷﹐冇態單刀都入唔到再後生
都冇用
只回好圖
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 05:42 PM:
此乃本人小小見解,小弟屬足球門外漢...
佢17 years old 都有....不過果次無出場
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-28 10:14 PM:

未必﹐都係睇態
有態36歲都可以入球不斷﹐冇態單刀都入唔到再後生
都冇用
有態36歲都可以入球不斷....who?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 22:35:

有態36歲都可以入球不斷....who?
羅馬里奧囉
無啦..用埋今年...
好似李華度咁...我真係唔覺得佢3x yrs old 退步喎...
隻左腳依然係勁...
但巴西教練死都唔用返佢...
我覺得r9 都會同佢一樣..
r9 ...你要enjoy 埋今屆呀!!
Originally posted by leungman at 2006-6-28 11:13 PM:

羅馬里奧囉
點入球不斷法?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Roberto Baggio
2003年賽季﹐于以防守見稱既意甲攻入13球
Gianfranco Zola
2002年英超﹐出場次數唔多既情況下﹐攻入14球
Alan Shearer
2006英超賽程一半受傷退役﹐但依然攻入9球
只回好圖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度破紀錄分析

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。