<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度破紀錄分析
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gogo8281 at 2006-6-28 11:35 PM:
Roberto Baggio
2003年賽季﹐于以防...
我指世盃喎....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 11:57 PM:

我指世盃喎....
而家係指球員即使年紀大,只要有態,交足功課一樣可以入選...唔一定係指世界盃...

如你一定要指係世界盃的賽事的話,捷克長人中鋒真高拿同德國紐維爾都係年紀唔輕,但都有波入的球員,

真高拿更係球隊主力添...紐維爾係大後備,不過佢在對波蘭一役都係靠佢贏波...!
紐卡素擁躉
其實朗拿度咁獨特既踢法係好掂~以前佢會用速度去過人跟住入波~
但同現在不同的是~朗拿度比以前慢~但射術更加比以前精湛~
所以朗拿度今次世盃都會有表演既^^
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
>而家係指球員即使年紀大,只要有態,交足功課一樣可以入選...唔一定係指世界盃...
而家係講緊世盃神射手喎 ...

>如你一定要指係世界盃的賽事的話,捷克長人中鋒真高拿同德國紐維爾都係年紀唔輕,但都有波入的球員,
入一球 ... 點做神射手?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by chong2002 at 2006-6-28 11:20 PM:
無啦..用埋今年...
好似李華度咁......
你有睇希臘聯賽?狀態好邊樹聽/睇番黎?
自從加盟AC,佢狀態已一沉不起
歐聯對皇馬完全睇唔到佢有突破能力,控波又成日失,只見他不斷浪射
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by austin666 at 2006-6-28 07:04 PM:

冇錯

因為當年係
夢幻組合羅,白
當打的時候

大哨當然要做後備
係!!夢幻組合真係好強!!
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-29 12:33 AM:
>而家係指球員即使年紀大,只要有態...
道理一樣
只要有態世界杯一樣可以發光發熱
一樣有機會做神射手。
當然條件係佢地要唔要繼續入選﹐
有唔少球員年過30就已經唔再接受
國家隊邀請。
只回好圖
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-29 12:33 AM:
>而家係指球員即使年紀大,只要有態...
你睇唔到koller受傷後捷克既表現﹖
捷克打法係圍繞koller作進攻點
基本上如果koller冇受傷+捷克
冇小組出局﹐可能依家koller會
係射手榜並列首名。

[ Last edited by gogo8281 on 2006-6-29 at 10:12 AM ]
只回好圖
ronaldo唔係話左唔踢下屆wc咩?
Originally posted by german at 2006-6-29 11:07 AM:
ronaldo唔係話左唔踢下屆wc咩?
只回好圖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 朗拿度破紀錄分析

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。