<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖

大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

我而家返part time 聽電話
; Q3 X5 Q/ a- X. S時不時都會接到一d痴線佬/婆ge電話...
8 I  n2 O3 \8 F9 h; x, A, d; g9 }佢地一d語無倫次...
+ y3 B& s! u7 h* e$ n+ n! P# Z一d傻得混循...(eg.話要約邊個邊個局長同佢見面ar..要x9邊個ar..咁...). o- V! w5 x; V
一d...好似allan ho..我諗大家都知邊個..* J5 u" V4 v; z3 M% ^8 M! q
其實仲有個叫patrick wong...都係果類人...
9 f8 {3 I8 H, M) Q" u呢2個都係好多call centre ge常客..* X' q& ?9 ]8 d& q. P1 @
佢地又唔算係真傻...果隻...+ d: Y  @7 X* n
只可以話係神經病果d...
1 e& D+ e- Q; S# N" M+ R+ p1 N唉...7 ^  K6 G6 u2 N: x: O$ M! }$ h; A4 }# J
香港真係多d咁ge人...
7 ?' G; e. j% {2 b  L2 S: V( d# z8 t; d* p" T
& l3 U% J" W8 o! Q# V& M$ B; W0 B
唔知巴打有冇試過相關ge經歷呢...??
6 G* P8 p$ W$ `# m
' ^4 I4 L% C  r呢度只供分享,交流...
3 a1 s1 N5 E7 j& C. X+ b唔好同我講埋d...「你睇佢傻...佢睇你傻」之類與題目無關ge野...
: s( k2 r6 P: n敬請合作!
其實我都係傻傻地嫁$ ]+ q! {1 F7 `  z3 q  I$ f: @+ T, T
你得閒都會見到我嫁
Originally posted by pigcat at 2006-10-25 03:02 AM:
4 c& j5 B1 d" k" Y/ r9 g% R5 |大家最近有冇遇到d傻人ar...
# \( W, m- ?  A7 \d228216 算唔算???
) @3 h7 l9 ]( K  f9 l8 D3 K
- `: E6 r& i5 U3 C
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55:
- U0 J$ b7 m1 a, e% D+ X1 Y: e1 M* h6 d; p
d228216 算唔算???
9 s' q9 t) P' p3 ]" T
  P7 ]" w, Q6 N
# Z. r( j' Z8 l6 ]7 {6 M
  I0 W- f- r; G2 E% K

, f) U# d* q5 |" S8 H1 R  h3 i* ?3 f: V
你夠鐘食藥喇呀院友~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-10-25 04:55 AM:5 Q$ w1 {: V2 b4 }8 o

3 f# G  X* F( {: d) \- S8 E" pd228216 算唔算???
2 l' k/ Q# y# @$ c
0 o" X2 j1 `6 W
0 @9 \( U2 Q5 P9 ^1 o9 v% w% k1 l
夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-10-25 12:04 PM:
3 s! Y3 O% D1 {6 Q夠竟: "傻" 同 "燒鵝" 有乜特殊關系
) ?6 k. C/ e4 e( e邊個話你傻, 你請我食燒鵝!
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-25 03:05 AM:
9 S: v9 p. ^$ h8 Y- g; ~8 N/ {; k其實我都係傻傻地嫁. L% x0 ?; g4 y9 J1 \
你得閒都會見到我嫁
4 D+ S; l  p4 i+ a# s6 O
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過,) u' R% s, y6 d8 A$ M/ M, U6 j
個公園好靜,無咩人。
3 v# `7 }& |( V跟住有個中年阿伯走黎細細聲同我講"打劫!"/ I" \, ~& G  ]3 K- G  m5 R: _3 w
我同佢講:咪玩啦~" J& `; o, u5 V" N! V& @3 y" ]
佢就行開左...
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:
6 @8 C4 {: K! _有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
9 J: @1 \- W  o" K* Y7 k1 Y
佢.....on嫁!話打劫又唔夠膽!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。