<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 04:12 PM:
& [& z$ l( d% ?8 }) _有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
0 F$ R, t5 a* S  D% {
haha
2 o+ o- H8 M" C2 S$ z可能佢真係想打你劫..
% z; ^& c; ^& r  ]! U, T不過見你唔驚...所以唯有就此作罷
Originally posted by YingTung at 2006-10-25 16:12:3 H* M4 F( N8 N0 |4 z; J- y
有次我朝早七點幾o係我樓下個公園行過...
6 _* ?5 O* U7 e

# T& q9 E5 a0 ]! u9 @( z5 }* N哈哈.......x100
' {0 T1 q! X# k% M4 j% ?咁攪笑! F- O4 Q- t. v" @. ~5 B
+ K1 V0 k* [3 O9 D/ w/ f
我都試過幾次/ R& |9 x. ]$ k- A0 Z
有一次我番屋企" G* v) `/ A2 j, o6 E; w7 C/ x
一路行一路"亨"歌仔
3 d9 b& k/ _, ]' u突然有個女人係我身邊爆粗
: l! R" J1 z& C* S# H我好自然望一望佢- L" D+ \$ B- v1 N* ?
佢對住我講:仆街,唱咩歌ar唱4 J- z3 p6 l$ L, i/ K
我o咀望住佢+ @1 Z; U" e) q7 d
佢又講:你呀仆街,0好再唱歌ar
好奇怪,我的人生中,
! v8 i  s: a. K; l有3次看著一個人由原來正常,
7 o. z! _) }$ K# _, i$ V忽然變成恩覺失調,( ]. a3 H, b  W. g( X# a
兩個是我以前鄰居,
9 Y# h+ v) G0 J, C. K# X* z一個是我的以前同事,他更是我親自送到精神科醫院(工作時發作,其他同事即閃,tum左3個鍾頭至攪掂).* p6 [! o% w9 t& v9 B6 p9 s' |
我的最好朋友,他家中有兩個人恩覺失調...
; U( x! V' ]' U0 O! M...夠唔夠,仲有...
我有次見到個傻婆,我望左佢一眼,佢指住我講粗口勁鬧
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:9 W$ J# ~0 c5 w& J, S
好奇怪,我的人生中,7 o* w3 \) ~, q; ^6 V0 `
有3次看著一個人...
0 s. Z# }7 m/ F2 `8 {% q
佢地變成咁個原因都好唔同or..??
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:08 AM:  `% |7 O; w$ U+ [8 n
好奇怪,我的人生中,
) O8 e. X8 h6 M. O有3次看著一個人...
6 u! r' b6 ^- S2 @' K+ M! n
會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 12:32:
. ^9 E- X  S/ F/ L/ s
& ]4 n7 r' Y7 p4 V0 Y4 w0 R會唔會同佢地d同事鄰居影响有関?
6 X) {# g  h, i; r$ d1 S
. B4 `3 o% _( K9 c  `3 ^' }
我都有檢討自己架,+ b7 O7 Q+ [6 I5 V
果次送人入院,# m+ W- i' G- L& ^2 Z3 c
醫生問佢嘅問題,  i+ v+ r2 v1 G
我都中好多下,
9 Z- \4 i+ s0 R如果我答個醫生,) G; w  f9 C$ L7 c8 q9 k# f
佢捉埋我入院都吾定.
Originally posted by pigcat at 2006-10-27 12:24:
& }% X' o# g3 P0 M8 L2 p$ L: d5 H1 Q
佢地變成咁個原因都好唔同or..??
) H7 q, `! i0 _0 |9 a% z
( T, r& w6 U8 H, Z0 k9 \& _
兩個鄰居係兩母子,. ]5 V. d" z+ P' l
佢地發作嘅時間相隔兩年,
0 J# i, Q- C9 x% S" p應該同遺傳有關,
1 G, D% v% Q  C$ P' U4 v& J% h! Z" H
而個同事我同佢吾熟,
- {4 [& S) M( l但佢家人同我講應該係佢母親比太大壓力,
  a, Z7 ^) D# M4 x0 E; O, W. Y望子成龍...唉......
Originally posted by guswan at 2006-10-27 12:56 PM:9 {% F7 U9 Z* X6 |3 m

$ K6 Q3 f1 S6 b9 X/ q. s* m
# B( K( w9 k2 @1 [我都有檢討自己架,
' B* w# {6 j- Y4 K1 F果次送人入院,* X. B! \% O8 n% h# Y
醫生問佢嘅問題,7 |; S  w9 |% S( v. T2 @" V0 m
我都中好多下," N( H" z9 m$ a7 x
如果我答個醫生,
9 n- `) j/ D7 S. Y' I! k( Y& B佢捉埋我入院都吾定.
/ I' c# I% W) }0 q) D0 f1 z
I'm Sure
Originally posted by d228216 at 2006-10-27 13:07:
. Z, f4 w0 f! o8 b% E& d" \, _# h6 ?: n# X0 R. o! h6 ?
I'm Sure
% ~* X% L# V. s4 b# w* H4 p$ c/ ~' j2 R4 ^2 L
#@$$#%^$%^&@#!#$%$%@!@$#
5 d5 @% r: J% f9 E5 B4 w+ y1 w& h0 Q2 Q5 z+ M  p
agree
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最近有冇遇到d傻人ar???(只供分享,交流)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。