<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何摺立體玫瑰花?
返回列表 回復 發帖
有D入唔倒 ><
Originally posted by 自由神 at 2006-11-14 05:20 PM:

喂!外父大人唔好咁寸好喎!話曬我都叫幫你「o更」左個女喎!
唔駛旨意我同你講o野88~~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-14 10:37 PM:

千言萬語總好比千金萬兩
right!!! bingo!!!
Originally posted by sakura310 at 2006-11-14 08:59 PM:

自由神講出心底話了 XD
唉!衰左
sakura310兄弟!你可真的對美人好點呀!小弟就黎要離開啦!第日呢度就靠你頂住個場啦!......................今日之助小弟感激萬分!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-14 10:37 PM:

我想講.......
你太現實喇自由神...
哦!Duff係勁喎!好好,我會改下嫁啦!
喂!Duff!我就開始閉關啦,你未開始之前唔該幫我搞好呢個場先呀!知嗎?
嘩!自由神開始破壞自己既形象啦!係咪好想打我呢?講浪漫.....我諗我可以勁過你一百倍。摺花?太簡單啦!不如試下摺一百種唔同既動物呀!唔知邊種可以有“威力”D呢?
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-15 11:32 AM:

唔駛旨意我同你講o野88~~~~~
唔好啦!
過埋今個星期就走啦!你要加油呀!
Originally posted by guswan at 2006-11-14 05:23 PM:

見你捉到鹿都唔識脫角,教埋你仲話我...
學到啦!
外父大人!為婿者要為口奔馳,為了愛妻日後既幸福現往戰場為前途而奮戰!
為婿歸來之前,還望外父大人暫養愛妻,為此神表萬分感謝!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 04:45 PM:

唉!衰左
sakura...

自由神要加油呀
好似個公仔咁,心中有團火,加油考好個試啦^^
放心啦,我會好好幫你睇住美人,唔會俾我以外ge其他人搶走佢 XD
(又令我諗起天幕下的戀人,沈朗同權力係水池邊哥場戲=.=)
你走左,會悶死我ga><
又少個人係度同我玩,嗚~~~

我會盡量keep住黎呢度ge,希望預科唔好咁忙啦
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 05:07 PM:

唔好啦!
過埋今個星期就走啦!你要加油呀!
你都要好好加油呀~~~

感謝~~~
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 05:21 PM:

愛妻……
................................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何摺立體玫瑰花?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。