<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何摺立體玫瑰花?
返回列表 回復 發帖
wa....thx等我摺俾女友先
Originally posted by sakura310 at 2006-11-15 07:31 PM:

自由神...
沈朗同權力........咁姐係暗示會...........好狗呀!
不過如果你真係對美人好!我倒唔介意!
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-15 11:39 PM:

你都要好好加油呀~~~
感謝~~~
為{入場券}而努力..............唉!我倒無你咁幸福(做女人可以等人養)!
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-15 11:40 PM:

................................
你想我用賤內嗎?
叫外父大人唔通用你個衰女咩!
Originally posted by trista_cheong at 15-11-2006 11:32:

唔駛旨意我同你講o野88~~~~~
哇哈哈哈哈哈哈哈哈....................
靚女TaTa發惡喇...............

你係咪衰呢 ~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-16 02:42 PM:

哇哈哈哈哈哈哈哈哈....................
靚女TaTa發惡喇...............

你係咪衰呢 ~~~
.............
我都唔出現,佢點同我講野先?神交咩!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-16 02:32 PM:

沈朗同權力........咁姐係暗示會...........好狗呀!
不過如果你真係對美人好!我倒唔介意!
諗起je,唔會係ge
我點敢同你爭呀=.=
你追美人先ga ma
吾,偽君子也
君子不奪人所好但奪神所好 XD
Originally posted by 自由神 at 2006-11-16 02:36 PM:

為{入場券}而努力..............唉!我倒無你咁幸福(做女人可以等人養)!
做女人可以等人養﹐但係要保養﹐好煩ha
Originally posted by 自由神 at 2006-11-16 02:47 PM:

.............
我都唔出現,佢點同我講野先?神交咩!
柏拉圖式…………
Originally posted by sakura310 at 2006-11-16 06:22 PM:

諗起je,唔會係ge
我點敢同你爭呀=.=
你追美人先ga ma
吾,偽君子也
君子不奪人所好但奪神所好 XD
神愛世人........可惜我係一個連自由都無既神
偽君子?你唔講我都知你係啦!呢個世界都無咩邊個唔係(當然除左我啦!)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如何摺立體玫瑰花?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。