<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸有權告皇馬!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2007-1-18 10:27 PM:
其實如果卡比路肯出佢打正選, 收返...
因為艾馬遜係專職打防中,而碧咸不是,所以卡比路才會選艾馬遜。
但如今卡比路連艾馬遜也不相信了,他重用了新到來的加高。
碧咸其實要打,應該改打攻中,是移後一點的攻中,可以話是改陣變成了4321,
這是安察洛堤最愛用的聖誕樹陣。

仲告你做咩...

佢地都搞到咁既關係...

早走早著啦...仲同佢打官c咩...
Originally posted by locklock at 2007-1-18 22:34:

因為艾馬遜係專職打防中,而碧咸不...
冇突破力點打攻中ar?
攻中唔系控到下波,有體力,識pass就打到架喎,一定要有足夠腳法保護皮球
Originally posted by kaikaisa at 2007-1-18 10:35 PM:
仲告你做咩...

同意,好吾好都涯埋呢半季去USA梳扶米算咯,搞咁多野做乜
Originally posted by kaikaisa at 2007-1-18 10:35 PM:
仲告你做咩...

ya~~ u are right
咁做的話,碧咸贏的可能真的是出場機會
但輸的,是名聲
身為一個對球隊忠心的球員
唔會做咁o既事,碧咸一向是那種愛默默耕耘的球員
無謂破壞自己形象,
說實話,相比起近排儀態盡失的卡比路及皇馬主席卡達朗
碧咸係e件事上已經大獲全勝
仲告球會?絕對不化算...
聰明的碧咸,唔會亂黎

況且打得官司黎...碧咸都夠鐘上機飛去美國啦....

[ Last edited by MaxFigo on 2007-1-18 at 11:15 PM ]
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by locklock at 2007-1-18 10:34 PM:

因為艾馬遜係專職打防中,而碧咸不...
安察洛堤的聖誕樹陣形
進攻主要以小組短傳入涉推進
無疑位置上碧咸唔係話完全唔適合
但實際應用起上黎...碧咸仍然係會格格不入...
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
笑話,皇馬而家鐘意用青年軍都唔用你,吹咩??你咪告囉,無聊。唔通你有權上陣,年輕球員就冇權上陣??斷估皇馬唔會有一場帶唔夠16個人去比賽瓜??哈哈!!呢篇文章既作者真係弱智既。
我愛長澤
Originally posted by MaxFigo at 2007-1-18 11:20 PM:
安察洛堤的聖誕樹陣形
進攻主要以小組短傳入涉推進
無疑位置上碧咸唔係話完全唔適合
但實際應用起上黎...碧咸仍然係會格格不入...
但係都好過佢打4231裏面過個3,佢帶波又唔得,咁近距離會斬個波出界!
4321只係一個想法,但總算有盡過力,但卡比路連想也沒有想過!
其實一個球員唔係真係對整隊波影響咁大,所有失敗歸上碧咸一個人身上,有點代罪羊的味度。
不過現在再討論都無乜意義,都係比佢上一兩次場,最後再比佢上場歡送佢走,係一個最
好的方法,又可以顯得西班牙人和意大利人同樣都有大方的一面。好來好去才是上策!
當年費SIR和碧咸不和,但係都唔會大大聲話到明以後唔用佢咁寸貢!

[ Last edited by locklock on 2007-1-19 at 12:43 AM ]
當年碧咸仲打緊ManUtd,老費邊度夠胆半季唔比碧咸出呀?
奧脫福主塲D球迷幾萬人,一人一啖口水都浸死佢啦!

之但係大家又有冇諗吓點解兩個咁有地位嘅領隊都要咁樣對碧咸呢?
斷估碧咸唔會啱哂啩?
...每2場其中一場補時先換出黎..代唔代表比左機會佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸有權告皇馬!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。