<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » "碧咸" 破首發不勝魔咒!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2007-2-12 04:51 AM:
但係之前出親佢都輸 輸足成半季
其實唔止出佢架,還要有朗拿度雙劍合壁先可以輸得杯落架!

99號朗拿度,挑戰李華度的路!

[ Last edited by locklock on 2007-2-12 at 08:05 PM ]
i think beckham is a good player , super sub
卡比路都有問題呀,點解人地碧咸要季后轉會就唔俾人出場呀? 無道理嘛........
Originally posted by 王晶 at 2007-2-12 04:51 AM:

但係之前出親佢都輸 輸足成半季
輸波係全隊責任
試下唔出碧咸, 派出"王晶"出戰, 睇下皇馬係咪贏波?
卡比路抵死啦
好野都唔要
而家星散啦...
Originally posted by bigfish at 2007-2-13 01:36 AM:

輸波係全隊責任
試下唔出碧咸, 派出"王晶"出戰, 睇下皇馬係咪贏波?
咁贏波都係全隊既功勞
你叫卡比路試下唔好再用碧咸 咪一樣贏到波~
Originally posted by 閃閃星海 at 2007-2-13 01:50 AM:
卡比路抵死啦
好野都唔要
而家星散啦...
就係因為一年一星既政策搞左咁耐似乎未好過
班球星個個億萬富豪 好食懶飛 咁搞法皇馬都變班馬
阿卡生一上任就 踢走哂d球星 你估真係一個人有咁大能力咩
背後無人支持 佢邊做到咁耐呀~

寄望來年罷喇
Originally posted by hongkongpeople at 2007-2-13 12:44 AM:
卡比路都有問題呀,點解人地碧咸要季后轉會就唔俾人出場呀? 無道理嘛........
通常准备转会咖球员留系队都无咩心机
so...
咸哥又發威, 卡比路收曬皮la
Dear God, make Arsenal a bird, so they can fly high.
i always support beckham
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » "碧咸" 破首發不勝魔咒!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。