<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » "碧咸" 破首發不勝魔咒!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2007-2-13 03:35 AM:

咁贏波都係全隊既功勞
你叫卡比路試下唔好再用碧咸 咪一樣贏到波~
咁e個世界無話邊隊無左邊個唔得
但你亦都無理由完全否認碧咸係皇馬隊中所起o既重要作用
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by 王晶 at 2007-2-13 03:41 AM:

就係因為一年一星既政策搞左咁耐...
佢背後靠山不外乎米積杜域同卡達朗...

米積杜域就話比較正直...無咁多勾心鬥角

但卡達朗已經眾叛親離....成隊皇馬球員無個鐘意佢...

再加上"碧咸事件"令卡比路本身都唔受班球員同球迷歡迎

我睇除非卡比路有成績交到比人睇
否則佢個位都唔會穩陣

[ Last edited by MaxFigo on 2007-2-15 at 01:13 AM ]
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2007-2-15 01:12 AM:

佢背後靠山不外乎米積杜域同卡...
如果我係皇馬會員, 我寧願投碧咸做皇馬會長都唔選卡達朗囉
至於卡比路....o係意甲叻出到去未必叻 geh
Originally posted by MaxFigo at 2007-2-15 01:09 AM:

咁e個世界無話邊隊無左邊個唔得
但你亦都無理由完全否認碧咸係皇馬隊中所起o既重要作用
的確係呀
既然係咁 佢就唔好講到 皇馬出碧咸先有得贏咁嚴重喇
我亦唔否認佢起到既作用 只不過以皇馬既財力要搵人替佢
實在簡單~
Originally posted by bigfish at 2007-2-15 02:40 AM:

如果我係皇馬會員, 我寧願投碧咸做皇馬會長都唔選卡達朗囉
至於卡比路....o係意甲叻出到去未必叻 geh
算罷喇你~就算投英國首相你都係會投碧咸架喇
Originally posted by 王晶 at 2007-2-15 05:03 AM:

的確係呀
既然係咁 佢就唔好講到 皇馬出碧咸先有得贏咁嚴重喇
我亦唔否認佢起到既作用 只不過以皇馬既財力要搵人替佢
實在簡單~
咁佢又係講得過份左...

強如施丹,當年祖記都可以放棄,仲有尼維特後繼
阿仙奴失去韋拉,都搵到法比加斯
國米失去朗拿度,仲有阿祖安奴
證明一個球員幾強,球隊都可以搵到替代品

不過搵唔搵到同搵邊個又係一個問題
幾時搵同幾時開始用佢黎替代碧咸又係一個問題
但似乎卡比路係處理E D時機問題上面開始進退失據....
祖雲達斯多年忠實球迷
碧咸破咒的代價-----------------見紅
Originally posted by liverster at 2007-2-19 06:19 PM:
碧咸破咒的代價-----------------見紅
球證見碧咸今年o係皇馬最後一年咪比封利是佢囉
Originally posted by MaxFigo at 2007-2-15 12:47 PM:

咁佢又係講得過份左...

強如施丹,當年祖記都可以放棄,仲有尼維特後繼
阿仙奴失去韋拉,都搵到法比加斯
國米失去朗拿度,仲有阿祖安奴
證明一個球員幾強,球隊都可以搵到替代品

不過搵唔搵到同搵邊個又係一個問題
幾時搵同幾時開始用佢黎替代碧咸又係一個問題
但似乎卡比路係處理E D時機問題上面開始進退失據....
但係皇馬搵唔到人代替施丹
中場hold波再分波現今球擅都唔知邊個可以做到施丹咁出色
始終碧咸落場ge表現絕對唔係差...
但之前無奈地皇馬一出佢就輸...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » "碧咸" 破首發不勝魔咒!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。