<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 插水=聰明定係奸詐
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fss16 at 2007-2-12 21:35:

kirkland有好好呀 ?
d球迷比錢入場睇佢dum波鍾呀 ?
師兄~
你又唔駛咁激動~
卻克蘭係有dum波鐘~
但佢都係慢吞吞咁去開波~
開個生波拖吓時間~
其實好正常~
一隊聯賽排尾4球隊作客阿仙奴而又咁好彩領先緊~
嘆吓慢板都係人之常情~
況且佢拖時間d方法都是合法的~
再講就算4大名捕領先緊咪一樣拖時間~
最常見係生波對方球員唔埋嚟就唔開住~

邊有人嬴緊波仲拿拿聲去執波開死球~
生波一到手即大腳開~
Originally posted by 物__ at 2007-2-12 21:41:

列文又有無施時間呢...?
佢嗰球都幾肉酸.......
Originally posted by MaxFigo at 2007-2-12 22:08:
若果插水係奸詐

裝越位,然後舉手...
你都講咗樣我好憎嘅行為~
就係眼滋滋睇住一方球員踢波出界~
佢竟然厚面皮到舉手示意係己方波~
Originally posted by sweetcat at 2007-2-12 23:47:
亨利插水?
係咪果球禁區外俾利俾人踢...
你睇清楚嗰球波係對方球員有拉亨利~
但亨利係無失重心底下自己再走幾步~
發覺推大咗就自己跌嘅~
Originally posted by runrun at 2007-2-13 00:07:

有!

但係...
請看回覆#31
I just think that it is meaningless and pity once a win or lost of the match is judged by the penalty kick due to this behaviour (cheating!)
Originally posted by jackyleej at 2007-2-12 04:57 PM:

係亨利唔係'享'利, 亨利不嬲都唔係插水0既人喎, 妳係咪睇錯ar
亨利不嬲都唔插水?????

哈哈哈哈! 同大魚啲言論有得揮。
如果聰明就會俾人認為係犯規啦
[img]http://www.emlong.com/model/gfg/y-ms08.gif[img]
Originally posted by ronja at 2007-2-12 05:41 PM:
插水=奸詐

插水即係對方冇犯規而自...
好同意!C7鍋鍋都插水.........最記得踢世界盃果時,佢插水比個球證睇到,跟著比左牌佢

不過,佢插水好好戲.........次次都到禁區,一掂到佢少少,有時掂唔到就成個跌低,每次跌重要有少少翻根斗...驚死人地唔知佢比人掂到...............

不過,其實佢都咁好波,插花又勁,點解要做D咁既野..
插水=小聰明
期望用最少付出來獲得最大收穫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 插水=聰明定係奸詐

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。