<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 08:59 PM:3 n% H9 a4 }8 N# y. {( g
我是個很誠實的人(但唔老實)' F( |! p$ X& e+ t4 K9 _+ L+ _8 W
係我幅...
9 Y5 M+ H- _8 a, F$ W( e9 ~. H
+ b: E& `, i& H( ]( V% C; o( y6 Se加先黎自我更正.........作癈!!!!
Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 20:59:
9 Y- z8 s- ]& l% g& {% n5 f我是個很誠實的人(但唔老實)
) I$ q: X5 U5 n# h4 a% L6 O係我幅...
' H, H; O+ Q" }" x6 i- R. a
Originally posted by playbr2 at 2007-3-4 21:03:6 m8 H+ \/ q4 S. ]# x
, u2 j( j0 Q/ B
4 Y, x) c2 e6 V% i
e加先黎自我更正.........作癈!!!!
' i% l( ~" p0 v/ ]1 R
快D重新交file啦
我只重交圖片算了- ^9 k, n# ?4 x8 d6 G6 [% O! U
. S) f7 ~- B0 h3 ^4 {( o
我只是好奇問問
& `3 {6 \" ~2 R) o, ~8 ~0 @( @8 Xplay兄你明唔明我在夢中得到咩野啟示?
' l: H' o, e/ a* s( ~1 X
" [) Y2 Q& z0 u[ Last edited by Triangel on 2007-3-5 at 12:48 AM ]

13ball.rar (2.1 KB)

Originally posted by sakura310 at 2007-3-4 21:25:" J& w3 R/ U, Y8 S9 v6 G+ T
我只重交圖片算了
1 }  ^+ z2 j) L  V7 E答到就得啦!!- N8 N" k' w3 ~

9 U: U# g. |( I5 V. |不過sakura兄當初咪話無可能咩?$ s* @/ m  t& x! Y9 A: j6 j7 M% Q
Originally posted by guswan at 2007-3-4 09:31 PM:
0 W4 m1 ^0 X' B7 `3 V
. e% U: ]+ N5 _, P答到就得啦!!: x* `7 z# V; t% k; O* S0 I

8 w8 N; O" P: u不過sakura兄當初咪話無可能咩?: R  o' }8 C$ m5 u# m$ j9 k: d0 [
+ c- E8 l$ D# k, [* A4 d! r
. S3 Q+ L& k- D4 b! t1 T7 x7 n

6 ^& o0 P/ S9 I3 ~5 s我當時說6 D" P# A7 I- ^9 j& g. Z

* e" z# `& t# p) C. V2 n: m. P「如果要透過3次操作,要在13粒波子中搵出一粒未知重左定輕左ge波子,我會說是不可能的
( I* l$ h% F4 q/ N; ~但我見到又有人答到wor,雖然我沒有看他們的答案(所以我唔知係邊種情況,我估佢地答0岩掛...)
1 }# }3 X, e4 x& e, u+ d9 O' }所以我覺得係問題出在我身上,但又不能確定[<=我是這樣說的]7 g7 F# E: \( z# J: h3 O0 S
6 T2 }( l: l1 Z5 B
[ Last edited by sakura310 on 2007-3-4 at 09:49 PM ]
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
Originally posted by ming8964 at 2007-3-11 06:17 PM:) B& m! D' n+ v' i; b1 K  I
除非加多一粒己知重量正常的球(BALL X), 否則三次根本不可能!!!
6 a* E9 V; M: N: |; V
8 H8 t- ~4 s; G1 f# K4 Q1 \
吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
Playbr2:『恭喜 qqwqqwqqw1  兄 成功通關 , 成為進士』
: v3 i* u) {$ g% ?' N% q5 F. s
本帖隱藏的內容需要積分高於 65535 才可瀏覽

8 I% O2 |% m! ^" e
, q9 H, N3 x0 U: H太遲發現有得玩希望睇得明,寫到程式碼咁
3 Z5 ?6 x, ~  Z4 W2 U" q9 k4 ]: ]) e* v+ a3 e! k3 B* G, ^
[ Last edited by Triangel on 2007-3-12 at 01:40 AM ]
Originally posted by playbr2 at 2007-3-11 22:45:
7 r' {* w3 {. \7 _% W  W' `; E吾計我,e個論譠都有三個人通關,点會冇可能.......真理就係真理,冇咩''除非''丶亦都冇咩''不可能''!!!!
# Z; V$ J/ R; S4 r邊有真理?* b+ S5 Y% i7 {% o6 G* v9 D! E
自己相信咪就係真理.
# m* H0 r5 j# I, [& a( \2 \自己覺得不可能就真係變成不可能.
. t5 u7 M# {' @9 @9 G不過只係自己個世界細咗,
* }/ I# P. V% K- Z, f5 m睇唔到其他人睇到嘅世界.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 推理大挑戰(第四關)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。