<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 收集NBA特別紀錄大全
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-3-15 01:13 AM:

原來我又記錯................
大家都係睇呢到算把啦.........咪再聽我晌度9 up.......

http://www.nba.com/history/records/regular_points.html
唔係呀

你啱呀

當書都有講呀

我本書應該重係度呀

不過原來又有人又兩分之嘛

--------------------------------------------------------

好多謝你俾我呢個正網紙

[ Last edited by 大優勢 on 2007-3-15 at 12:45 PM ]
Devil +6 高亮主題
唔好荒廢呢個正post丫~
三分鐘就六犯<---咁勁?!
Originally posted by 大優勢 at 2007-3-15 12:42 PM:

唔係呀

你啱呀

當書...
金洲勇士一定試過在第四節拿下兩分only,因我朋友投注了該場over,頭三節以為中硬,第四節時我笑到唔停得口
iverson 係第七位能夠連續兩場得分超過五十分或以上既球員

之前有jordan , 張伯倫, (重有我好喜歡既 , 與張伯倫同期的比拿)

最長連續五十分或以上紀錄係七場

當然就係重有四十幾個NBA超級紀錄既己故張伯倫

連續四十分..............

連續三十分..............

連續二十分..........................

都係依隻怪物
magic 好似做過一個幾乎無機會再有人做到既紀錄

就係係一場波 佢5個位都打過 姐係 c pf sf sg pg

果似espn Peter Wong講既 正確日子就唔記得喇
o<neal 連續三場 over40p+20r
Originally posted by 王晶 at 2007-3-18 03:46 AM:
magic 好似做過一個幾乎無機會再有人做到既紀錄

就係係一場波 佢5個位都打過 姐係 c pf sf sg pg

果似espn Peter Wong講既 正確日子就唔記得喇
但係唔係數字好難評價既
十七年作客紀錄
Sacramento Kings 作客
Boston Celtics 十七年都贏唔到

97年先停呀
Originally posted by tree728 at 2007-3-14 02:02 PM:
莫湯佬   係第一個40歲仲可以一場拎到20個籃版既球員
金塊對火箭
他可能有50嵗了也不一定
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 收集NBA特別紀錄大全

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。