<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭U21歐國杯入選名單
返回列表 回復 發帖

英格蘭U21歐國杯入選名單

英格蘭U21國家隊領隊皮雅斯公佈下月前往荷蘭角逐歐洲國家盃U21決賽周的23位小國腳決選名單,除兵工廠超新星禾確特肩傷避戰外,阿士東維拉前鋒艾邦拉賀亦因出外渡假失去聯絡而名落孫山。

皮雅斯的決選名單以及每位隊員所屬球會如下:
守門員

艾恩域 ﹝熱刺﹞

卡臣 ﹝利物浦﹞

赫特 ﹝曼城﹞

後衛

拜恩斯 ﹝韋根﹞

加利卡希爾 ﹝阿士東維拉﹞

安東費迪南 ﹝韋斯咸﹞

賀迪 ﹝阿仙奴﹞

安奴夏 ﹝曼城﹞

羅仙尼亞 ﹝富咸﹞

史堤芬泰萊 ﹝紐卡素﹞

韋定咸 ﹝卡的夫城﹞

中場

賓特利 ﹝布力般﹞

赫杜史東 ﹝熱刺﹞

米拿 ﹝紐卡素﹞

盧保 ﹝韋斯咸﹞

里奧曲加 ﹝韋斯咸﹞

李察臣 ﹝曼聯﹞

洛迪治 ﹝熱刺﹞

前鋒

達比舒爾 ﹝布力般﹞

列達 ﹝雷丁﹞

紐根特 ﹝普勒斯頓﹞

華漢 ﹝愛華頓﹞

艾殊利楊格 ﹝阿士東維拉﹞
英格蘭個陣真係唔錯喎
我覺得達比舒爾最勁,射門能力好高,不過佢o係自己球隊唔係成日有正選踢
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-5 06:25 PM:
英格蘭個陣真係唔錯喎
我覺得達比舒爾最勁,射門能力好高,不過佢o係自己球隊唔係成日有正選踢
同樣係布力般,我覺得賓特利勁少少,曾被稱為碧咸接班人,佢ge死球十分不錯,之前唔記得邊場英超,一場四個助攻。不過佢入選英格蘭國家隊 長坐後備席,都係留翻係U21繼續領軍吸收經驗會好D。
我覺得U21咁踼會較好:

達比舒爾          列達

李察臣                                      米拿
                里奧曲加     賓特利

羅仙尼亞                                     安奴夏
              安東費迪南    加利卡希爾
                          卡臣
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-5 06:25 PM:
英格蘭個陣真係唔錯喎
布力般有個踢到識飛既"墨卡菲"
條友第一年踢英超就咁既表現    係領隊都用拒啦
Originally posted by littlenic at 2007-6-5 18:35:

同樣係布力般,我覺得賓特利勁少...
一隊波一定要大家合作,賓特利達比舒爾咁就冇得頂啦
Originally posted by tree728 at 2007-6-5 19:01:

布力般有個踢到識飛既"墨卡菲"
條友第一年踢英超就咁既表現    係領隊都用拒啦
我記得達比舒爾踢足協&聯賽都經常做到野,佢同個黑鬼能力差唔多姐,都唔知點解成日唔用佢
我唔係好記得!佢叫達比舒爾咩,唔係叫達比舒利
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-5 07:22 PM:

我記得達比舒爾...
一D D 叫  LA   ~~~~我就聴開達比舒爾
Originally posted by Kaz00086 at 2007-6-5 20:01:

一D D 叫  LA   ~~~~我就聴開達比舒爾
咁又係有時英文轉中文好多時都幾個版本
估唔到維拉ge艾邦拉賀入唔到選!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭U21歐國杯入選名單

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。