<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭U21歐國杯入選名單
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 處處吻 at 2007-6-5 08:09 PM:
估唔到維拉ge艾邦拉賀入唔到選!!!
Reason(估唔到):
前鋒艾邦拉賀亦因出外渡假失去聯絡而名落孫山
英格蘭U21國家隊領隊皮雅斯???

前曼城領隊皮雅斯???
佢可以教到班波一季作客全敗.....
       一季主場只入八球個喎......
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-5 08:21 PM:
英格蘭U21國家隊領隊皮...
不過護級成功
睇newspaper話賓特利升左上A隊...

所以佢唔踢U21...=="
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
我想問下呢
u21即係幾多歲以下先可以踢?
因為據我所知基蘭李察遜已經22歲o架啦喎
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
          紐根特 
    艾殊利楊格
       里奧曲加
   李察臣       賓特利
       赫杜史東  
拜恩斯 安東費迪南 史堤芬泰萊 安奴夏
        卡臣

u21必然正選:-

前鋒 紐根特
 中場 里奧曲加 赫杜史東
 後防 拜恩斯 安東費迪南 史堤芬泰萊
 籠門 卡臣

艾殊利楊格可以取締沒有入選的禾確特,禾確特是u21英國射手皇,入了四球,
而第二射手皇是必然正選紐根特,入了兩球。

李察臣和米拿爭一個左中場位,李察臣屬大國腳之列,而米拿是中場球員出場次數,
排第四多的。

里奧曲加和赫杜史東兩者皆是u21中場的鐘樓底柱,鐵打不變!

賓特利新上位英格蘭國腳,剛過去的友誼賽進入麥卡倫的法眼之內。

拜恩斯,安東費迪南和史堤芬泰萊三人皆是u21後防的鐘樓底柱,鐵打不變!

安奴夏和荷治爭一個右閘位打,安奴夏在速度和身體素質應該比荷治好,
還有安奴夏是今季曼城下半季經常正選打右閘。

[ Last edited by locklock on 2007-6-5 at 09:44 PM ]
過左21歲應該唔踢得喎,唔係又點會叫 U21啊
chrislovegill 你會唔會記錯左啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-5 09:22 PM:
過左21歲應該唔踢得喎,唔係又點會叫 U21啊
chrislovegill 你會唔會記錯左啊
官方網站公報了,歡迎前往觀看!

http://www.uefa.com/competitions ... m=200039/index.html

Originally posted by locklock at 2007-6-5 21:32:

官方網站公報了,歡迎前往觀看!

...
嘻嘻!小第英文唔多好所以睇唔明
咁李察臣係唔係22歲啊?
U21係唔係一定要21或以下先可以踢啊??
好似可以帶幾個above 21 去架...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭U21歐國杯入選名單

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。