<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-5-19 17:17:
不如我地停止3日咯```谢绝互片```
等到星期3夜晚就系欧冠互片时间```
到时再片啦
Originally posted by supreme12 at 2008-5-19 05:17 PM:
不如我地停止3日咯```谢绝互片```
等到星期3夜晚就系欧冠互片时间```
到时再片啦
Originally posted by supreme12 at 2008-5-19 14:13:
大获,我头先刚知道原来利记FANS DUFFY...
傻佬.....佢係啊邊個邊個
佢一定唔會係女,佢係唔係人妖我就唔知
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-19 15:30:
唔知邊位有興趣童俄片番祥nba呢

黃蜂 vs 馬刺 (第七場)
NBA
等我想一想
轉頭同你華山論劍
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-19 06:05 PM:

傻佬.....佢係啊邊個邊個
佢一定唔會係女,佢係唔係人妖我就唔知
唔知距啦```不过距话距系女```我米以为系咯```
你又知距唔系女```比你中出过?
Originally posted by supreme12 at 2008-5-19 18:09:

以我所知K佬同佢有一手,因為K佬(機佬)都唔LIKE女仔,所以杜夫一定唔會係女仔
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-19 06:13 PM:

以我所知K佬同佢有一手,因為K佬(機佬)都唔LIKE女仔,所以杜夫一定唔會係女仔
甘猛料???睇怕都唔假得去边啦
will hill 话足总杯累到距地输7位数```算少啦```对距地来讲```
我都感到意外```全世界都落飞朴茅,大热胜出```搞到我都输4分```考眼光
距地话有信心系欧冠赢大钱窝```
Originally posted by supreme12 at 2008-5-19 06:09 PM:

kobe
我先至係囡牙,有5寸濶架
唔信你問下勇兒
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-19 18:30:

kobe
我先至係囡牙,有5寸濶架
唔信你問下勇兒
衰婆....你米發姣啦
今晚等我好好教訓你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。