<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-20 00:54:
[center]在這三天期間的所有私片一律不予評分.

Sorry for any inconvenience.
[/center]
吓...........冇著數唔玩啦
今晚欧冠点睇啊你地``?
Originally posted by supreme12 at 2008-5-21 03:51 PM:
今晚欧冠点睇啊你地``?
kobe,用埋我頭像la,有哂簡体架,剩係俾你咋!
换左啦```对听日场比赛你地有咩意思```
有没人已经买左呢```?
Originally posted by supreme12 at 2008-5-21 04:52 PM:
晏d去買!
今朝早我想重插曼聯讓球win,
但照kakei果圖表走勢,似和会穩陣d添,兩隊55ball,
90min真係好難分勝負!
Originally posted by supreme12 at 2008-5-21 16:52:
半场和...

再玩走地:
我预计呢场波胆不外乎1:1,2:1,1:2咁
咁等入一粒,马会网上投注大细转3.5时重插细....
佢开1:1/两边2:1都有钱收
Originally posted by supreme12 at 2008-5-21 16:52:
你都知道我一早買左 曼聯 冠軍啦
我岩岩再買1:0 $100
首名 泰維斯 $100
主勝 $300
半场和我都几认同```
Originally posted by supreme12 at 2008-5-21 17:35:
半场和我都几认同```
好難講架2隊波真係差唔多,都有機會是但一隊上半場入波架
比我就會一次過買全場喇
和有2.9倍,幾爽架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。