<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jordi

估唔到玩到咁大 , 爭 d 要做埋作家 .....
呢舖真係難為你啦 ~ o爹o爹 !
為左jordibaby買忽忽刀劑
我想問篇文會貼係邊區 ?
新區~咸嗲紅燈區

頭炮~DryDry插到留NineNine

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-5 at 12:26 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-5 12:12 PM:

墨西哥追和你寫夠4萬字
咪発春夢
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-5 12:28:

咪発春夢
革命追近一步....1-3
Originally posted by kakeidevil at 5-6-2008 12:06:

屎忽痕
http://hk.youtube.com/watch?v=KAdliZwGHh8

新專輯主打歌《收藏》~

So damn nice~~
I almost fall in love at his voice~~~
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-5 13:30:

[url]http://hk.youtube.com/watc...
E.D識貨喎你個頭像條台灣仔唱歌好L好聽架
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-5 12:06:

屎忽痕
第6場我LIKE威威福星,佢次次跑1650都第4,今次對住班老鬼應該WIN得
第1配腳就揀威海歡騰,因為跑沙田1400叻,去跑1650多數有作為
第2配腳就揀愛得威,普萊西唔騎威海歡騰揀騎愛得威,一定有D古怪
Originally posted by 勇勇 at 5-6-2008 13:39:

E.D識貨喎你個頭像條台灣仔唱歌好L好聽架
傻瓜勇~ 我<星光一>時已經鍾意老蕭同洋蔥緯架拉~~

不過郭靜真係你介紹先識~~
呢排好冧佢~~ 純愛女聲~~
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-5 13:51:

傻瓜勇~ ...
洋蔥緯
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-5 13:30:

[url]http://hk.youtube.com/watc...
他朝一日老蕭一定好似麥當娜咁紅!你話我話既!
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-5 13:48:

第6場我LIKE威威福星,佢次...
3T場合我一定冷野...
添喜悅都唔錯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。