<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-8 11:53 PM:
是但la~你要乜我要對面~4分,ok??

一陣話你知點解
你想...

馬後炮?

我要 克羅地亞讓半球 下盤 6分

你要上盤即係你估奧地利嬴

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-8 at 11:56 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-8 11:55 PM:
你要上盤即係你估奧地利嬴

...
4分
Originally posted by eqhigh at 2008-6-8 11:53 PM:

無線播呀
係喎
之前又話得頭兩場同決賽, 知唔知仲有咩波播呀?
定全部都有得播呀

不過我都係睇12-2 o個場
開估先~我發覺自己用真銀買個隊,用黎同大家片就一定開對家,

so我用4分片呢場,米要奧地利輸囉
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-9 12:00 AM:
開估先~我發覺自己用真銀買個隊,用黎同大家片就一定開對家,

so我用4分片呢場,米要奧地利輸囉
但你依家片o個隊(奧地利)唔係你買o個隊喎(小克)
頂~
唔x係掛~
買左兩個前鋒首球過關, 俾modric射

冇心機睇

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-9 at 12:09 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-9 12:02 AM:

但你依家片o個隊(奧地利)唔係你買o個隊喎(小克)
係牙!奧地利快d輸多粒添,我仲高興

嬴真銀輸分策略,
嗲屎小克!!最緊要大家嬴錢

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-9 at 12:12 AM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-9 12:09 AM:
係牙!奧地利快d輸多粒添,我仲高...
50 半場win (2.4)
50 (-1) (3.3)
20 利尼win(1.6) x olic, petric首球(5) (無端端俾modric射, 咁就冇左160)
60 德國win (1.48)

諗住嬴至少100架嘛, 而家只可以求保本

yahoo又輸, 首球又輸
快d同我入多2粒
聽朝再睇boston嬴波

睇個勢都係1:0

[ Last edited by 艾力克 on 2008-6-9 at 01:24 AM ]
羅馬尼亞 對 法國 4.60 3.10 1.75
意大利 對 羅馬尼亞 1.75 3.10 4.40

咁奇怪o既
恭喜小克

睇黎→呢個嬴真銀輸分策略幾work喎
咁你有冇買克羅地亞客勝??

刀係果句~最緊要大家嬴錢

4分請笑納

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-9 at 02:12 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。