<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-8 12:11 PM:
唔夠減晒去.....
弊!!啱啱先睇到勇勇呢個post添,唔怪得成日唔見人

to~勇勇,kakei同你玩下乍,米咁認真,扣左幾多kakei心中有數,
我地呢度個個刀玩得架la,
大家刀好開心架,係咪?
輸成k係傷d,me always!米第日黎過囉,我同你都一樣,
祝你下次馬到功成,剎番馬会2k有多補數, hope u good luck and smile everyday

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-9 at 02:46 AM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-9 02:44 AM:

弊!!啱啱先睇到勇勇呢個post添,唔...
距系因为呢个原因唔来咩```人地有紧要事做扎嘛```
勇勇边有会甘没风度啊```

只不过距个日唔掂```怒火中烧姐```
勇勇```等你片周周
恭喜晒大家```齐齐赢钱```
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-9 02:10 AM:
恭喜小克

睇黎→呢個嬴...
#2608咪講左囉

克羅地亞踢左30分鐘好波都唔知有冇, 成班人好似雲遊咁
首球又冇, 俾個冇射開o既人射
嬴得8.8, 真係谷鬼氣

你唔好同我講8.8好意頭添呀
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-9 08:42 AM:

#2608咪講左囉

你唔好同我講8.8好意頭添呀
我點知咼
想嬴多d呢幾日跟水水買丫,
呢期球財區最旺係佢
Originally posted by 艾力克 at 9-6-2008 08:42:

#2608咪講左囉

克羅地亞...
It is very difficult to bet first scorers this year....

Czech: Sverkos
Portugal: Pepe
Croatia: Modric

Only Podoski seems easier...
Originally posted by 也媽嗲 at 9-6-2008 09:36:
想嬴多d呢幾日跟水水買丫,
呢期球財區最旺係佢
Who is 水水
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-9 09:37 AM:
Who is 水水
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=92664

easier就係o既, easy就唔算喇
Podoski講明會踢中場, 重心又係klose, ballack, 甚至係gomez, 我買o既話又會唔中喇

暫時第一節都唔算太好睇~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-9 09:43 AM:

[url]http://www.26fun.com/bbs/vi...
水水 = spareman4

波士頓打得好好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。