<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by supreme12 at 2008-6-17 16:49:

参考下姐```最后结合埋自己既推断架嘛```
出面大風大雨.....
雲佩斯啱啱打比我話今晚捧荷籣

加自刨荷籣細
大牛在手 天下我有

感性嗲片場 ~ 開show

我要羅馬尼亞(0/+0.5)2分

挑我既就除褲中入黎啦............

評分次數

Originally posted by kakeidevil at 2008-6-17 05:12 PM:

出面大風大雨.....

加自刨荷籣細
收到料啦???
定自己刨???
之前又话重插罗马尼亚```
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-17 17:13:
[s...
我要荷蘭
送比kakeidevil版主

1024 x 576 PIXEL下載

評分次數

Originally posted by supreme12 at 2008-6-17 17:18:

收到料啦???
定自己刨???
之前又话重插罗马尼亚```
收料....切勿盡信!

自刨:
荷蘭細!輸一球都出線,使乜輸咁多??
羅馬嬴一球就出線,使乜嬴咁多??

另一場意大利同法國局攻,好似開大....
但我話細!因為驚後面失波....所以兩邊踢起上黎都會就住就住....
分分中蛋蛋收場~

其實呢兩場真係買既我只會買半場同大細~~~
半場和2x1
或者兩場都係細......
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-17 05:12 PM:
出面大風大雨.....

加自刨荷籣細
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2729155
唔x係掛
我去左邦民問kama借錢買喇
剩係送俾版主 咁偏心

我唔劑~我唔劑~我唔劑~我唔劑~我唔劑~我唔劑~
Originally posted by doging1977 at 2008-6-17 17:22:
送比kakeidevil版主
fanQ啡lee乜廚~
我中意第3張
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-17 02:37 PM:
[center]~有感而發~[/center]

我發...
你o係邊度copy返黎架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。