<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
荷兰细X意大利大```
意大利大我呢度回水```
不过我没得改啦```惟有坚定信念```
Originally posted by supreme12 at 2008-6-17 07:10 PM:

点片法```
我估~
boston半場讓3分 (上盤, 多過3分)
總得分 191.5 (下盤, 少過191.5分)

我做莊~
boston全埸讓4.5分
boston 97.5分
lakers 93.5分
kobe 27.5分
boston big 3 (allen, pierce, garnett) 65.5分
lakers big 3 (kobe, odom, gasol) 62.5分

上面有7個盤, 每挑一個3分
歡迎任何人片

BONUS~~~ (最多估兩個, 嬴左+6分, 輸左-2分)
球隊取勝分差  
開 賽 時 間 對 賽 隊 伍 1-2 分 3-6 分 7-9 分 10-13 分 14-16 分 17-20 分 21分
或以上

洛杉磯湖人 6.8  7  9  13  18  30  23  
波士頓塞爾特人 (主) 6.3  6  6.5  9  11  17  10

評分次數

boston全埸讓4.5分

我要下盘 3分```
我买左意大利大``荷兰细
点解TONI 系入唔到波```
KAKEI```系有料到窝```
连中2日```劲啦
意大利出到线啦```
好野```
Originally posted by eqhigh at 17-6-2008 20:49:

我張張都鍾意
因為
我愛蕭敬騰!!
Originally posted by belibala at 2008-6-17 23:15:

2場細過關得唔得
恭喜uncle beli又嬴錢
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-17 23:19:
跟我la ~ 跟我la ~ ...
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-17 22:00:

喂~~~~~
d料唔好信10足ar....
荷兰同罗马尼亚两边都冇乜把握

我会玩荷兰入球细过意大利[0]~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-18 02:07:

我估~
boston半場讓3分 (上...
好複雜
Originally posted by kakeidevil at 18-6-2008 09:34:

你重爭我相喔衰婆....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。