<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-18 17:24:

你醒目遮~~
巴閉喇巴閉喇
Originally posted by 艾力克 at 18-6-2008 17:14:
有冇較為完整版o既星光大道@蕭敬騰
剩係睇youtube o個d唔夠氣, 因為好似好少咁

照計應該係嬴左好多對手架?
正規 "超級星光大道" 蕭敬騰出過三集之嘛~
自己搵啦~~ 每一集比人斬開 6,7 個 parts 要搵好煩~~
果時睇點會 backup 低 ???

嬴左兩個之嘛~ 第三次上 "超級星光大道" 已經比楊宗緯擊敗~~
Originally posted by kakeidevil at 18-6-2008 17:31:

今晚唔喺屋企呀......
只乸放假,今晚要同佢睇戏
咩樣架 Kakei嫂 ?
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-18 16:59:
kakei = 東...
無神神貢出黎.....嚇死人咩
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-18 17:34:

咩樣架 Kakei嫂 ?
乸樣~
今晚賭下馬仔先諗波仔
尋日輸左$100,今日要揾番

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-18 at 05:40 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 18-6-2008 17:32:

係出過3次咋~~~~~~
頭兩次嬴左,第3次輸左.....
第一次踢館:20 vs. 16 PK 許仁杰
第二次踢館:       PK 楊宗緯
第三次踢館:                   PK
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-18 05:33 PM:
正規 "超級...
咁我應該睇晒喇

o個時dl左幾集, 覺得冇乜特別delete晒
個賽制係點架? 仲乜要挑同一個人兩次, 輸左又要其他星光幫淘汰
不過見倒有個comment好搞笑... "神同凡人o既分別"
Originally posted by kakeidevil at 18-6-2008 17:36:

乸樣~
我要相~~
MSN 比我得唔得架~~??
Originally posted by belibala at 2008-6-18 12:15:

$5000 x 2.94 = $14700
先夠食俄干同魚子張................
uncle beli....
希臘落到4.3喇.......我餐魚子醬丫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。