<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-18 12:50 PM:

唔使....今晚希臘有5賠...買3K得咖喇

也順便請我
Originally posted by Duffy at 2008-6-18 11:11 AM:

我唔係要合...
是啊,他每張都有型

Originally posted by woooot at 2008-6-18 13:40:

是啊,他每張都有型
咦.......有同志woooooo

第3張係紅左冇耐果時影....
當時佢咁怕醜....我覺得佢係被逼擺既post...
Originally posted by woooot at 2008-6-18 13:00:

也順便請我
當然
所有球財既版友仔都有份
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-18 02:07 PM:

咦.......有同志woooooo

第3張係紅左冇耐果時影....
當時佢咁怕醜....我覺得佢係被逼擺既post...

前幾天還在娛樂百分百看到他,節目蠻好笑   
http://tw.youtube.com/watch?v=ZPxyF3aeBYA
KAKEI几时出```猛料啊 `???
KAKEI 系我度扣翻3分比力克超人唔该```
我同距片左场NBA ```

評分次數

Originally posted by supreme12 at 2008-6-18 14:58:
KAKEI几时出```猛料啊 `???
初步俄羅斯~
自刨第1場心水   [size=-9]希臘細!
Originally posted by kakeidevil at 2008-6-18 12:50 PM:

唔使....今晚希臘有5賠...買3K得咖喇
你估我係dd 咩..............買1佰幾十就可以
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。